Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Overige

OPS module

OPS module

Een OPS module van Intel fungeert als de thuisbasis van uw touch display. OPS modules zijn ingebouwde mini PC’s . Voor de module zijn er 4 varianten. Zo is de module van Intel beschikbaar in een Intel Celleron processor, een Intel i3 processor, een Intel i5 processor en een Intel i7 processor.

OPS module | De thuisbasis van uw touch display

De OPS module (Open Pluggable Specification) is klein, compact en wordt direct in het scherm geschoven. Ondanks de omvang van de mini PC, fungeert deze als volwaardige computer. Het is afhankelijk van uw gebruikerswensen en eisen welke OPS voor u het beste geschikt is. Iedere OPS biedt de standaard mogelijkheden van een computer, waarbij de processor uiteindelijk zorgt voor de snelheid en de hoeveelheid werkgeheugen.

De OPS module draait standaard op Windows 10. Windows 10 is namelijk zo ingericht dat u uw touch display optimaal kunt gebruiken. U kunt de module onder andere in een CTOUCH 2Share schuiven. Heeft u vragen over welke module het beste bij u past? En of deze geschikt is voor uw touch display? Neem dan contact met ons op.


Specificaties OPS module

Type PC OPS module | 7e generatie
Processor Intel Core Celleron / Intel i3 / Intel i5 / Intel i7
RAM geheugen 8 GB
Opslagcapaciteit 120 GB SSD
Video output 1 x HDMI 1.4
Overige Aansluiting o.a. 2 x USB 3.0 Type | 2 x USB 2.0
Beeldkwaliteit Ultra HD / 4K
750,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk