Help mij kiezen

Vergaderruimte of kantoorruimte inrichten?

Wilt je jouw vergaderruimte of kantoorruimte inrichten? Ben je op zoek naar een digibord of touch monitor? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze pagina om te kijken hoe je zo optimaal mogelijk kunt profiteren van de inrichting van jouwvergaderruimte of kantoorruimte.

Ben je ook klaar met het laten zien van jouw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met een digibord of touchscreen kan je jouw vergaderruimte inrichten om presentaties te geven en vergaderingen te voeren. Voeg een OPS module (inclusief Windows 11) toe aan jouw touch monitor om te zorgen voor de meest gebruiksvriendelijke opstelling.

Digibord

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Op de OPS PC’s is ook een licentie voor draadloos delen opgenomen (Wireless Sharing). Hierdoor is het mogelijk om draadloos beelden naar het grote scherm te streamen via Miracast, Airplay en Android (deze functie is uniek).

Vergaderruimte of kantoorruimte inrichten met een touchscreen of digibord?

Digiborden en touchscreens zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal bord waar je op kunt annoteren. Voor het optimaliseren van het gebruik van jouw digibord of touch monitor is Windows 11 erg goed geschikt. Nagenoeg iedereen weet hoe om te gaan met Windows.

Microsoft heeft zich de laatste jaren toegespitst op het gebruik van touch. Dit zie je bijvoorbeeld in de Windows Surface laptops, maar ook in de nieuwe Windows Ink werkruimte. De Windows Ink werkruimte beschikt over het maken van een schermaantekening en een ingebouwde whiteboardfunctie. Hierbij kan je jouw aantekeningen direct verzenden naar uw collega’s via de email.

Interactief whiteboard

Ook is de browser Microsoft Edge voorzien van een bewerkingsfunctie voor de internetpagina’s die je wilt laten zien. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het maken van aantekeningen in een online PDF bestand.

Bekijk de website van Microsoft hoe de Windows Ink werkruimte te gebruiken is. Ben je enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de mogelijkheden van interactieve schermen. Laat je onder andere verassen door de indrukwekkende specificaties van de Ctouch Riva R2:

  • De ingebouwde 80 watt JBL speakers
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

Voor de bevestiging van jouw digibord of touchscreen heb je de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Een greep uit het assortiment: