Help mij kiezen

Vergaderruimte of kantoorruimte inrichten?

Wilt u uw vergaderruimte of kantoorruimte inrichten? Bent u opzoek naar een digibord of touch monitor? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze pagina om te kijken hoe uw zo optimaal mogelijk kunt profiteren van de inrichting van uw vergaderruimte of kantoorruimte.

Vergaderruimte of kantoorruimte inrichten?

Bent u ook klaar met het laten zien van uw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met een digibord of touchscreen kunt u uw vergaderruimte inrichten om presentaties te geven en vergaderingen te voeren. Voeg een OPS module (inclusief Windows 10) toe aan uw touch monitor om te zorgen voor de meest gebruiksvriendelijke opstelling.

Op de OPS PC’s die Beamers & Touchscreens.nl levert is ook een licentie voor draadloos delen opgenomen (Newcandle Wireless Sharing). Hierdoor is het mogelijk om draadloos beelden naar het grote scherm te streamen via Miracast, Airplay en Android (deze functie is uniek).

Optimalisatie van de gebruikerservaring | Met Windows 10

Digiborden en touchscreens zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal bord waar u op kunt annoteren. Voor het optimaliseren van het gebruik van uw digibord of touch monitor is Windows 10 erg goed geschikt. Nagenoeg iedereen weet hoe om te gaan met Windows.

Microsoft heeft zich de laatste jaren toegespitst op het gebruik van touch. Dit ziet u bijvoorbeeld in de Windows Surface laptops, maar ook in de nieuwe Windows Ink werkruimte. De Windows Ink werkruimte beschikt over het maken van een schermaantekening en een ingebouwde whiteboardfunctie. Hierbij kunt u uw aantekeningen direct verzenden naar uw collega’s via de email.

Interactief whiteboard

Ook is de browser Microsoft Edge voorzien van een bewerkingsfunctie voor de internetpagina’s die u wilt laten zien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van aantekeningen in een online PDF bestand.

Bekijk de website van Microsoft hoe de Windows Ink werkruimte te gebruiken is. Bent u enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de mogelijkheden van interactieve schermen. Laat u onder andere verassen door de indrukwekkende specificaties van de CTOUCH Laser SKY:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

Voor de bevestiging van uw digibord of touchscreen heeft u de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: