help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Interactief whiteboard

Op deze pagina vindt u de mogelijkheden van een interactief whiteboard. Heeft u specifieke wensen of behoeftes? Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak in onze experience center in Rotterdam.

Bent u op zoek naar een interactief whiteboard? Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Een interactief whiteboard wordt ook wel een digibord of touchscreen genoemd. Op een interactief whiteboard kunt u o.a. digitale aantekeningen maken.

Een touchscreen is een alles-in-één product. U kunt het zien als een grote tv, die u met de vinger kunt bedienen. In het touchscreen zit een computer ingebouwd; dit wordt een OPS PC genoemd. Deze volwaardige Windows 10 computer kunt u zien als de thuisbasis van het scherm.

Interactief whiteboard | Digitale aantekeningen maken

Om ervoor te zorgen dat onze klanten een interactief whiteboard of touchscreen interactief gaan gebruiken, houden we de gebruikerservaring simpel. We raden daarom het gebruik van de interactieve functies van Windows 10 aan. Met de ingebouwde whiteboardfunctie (Microsoft Whiteboard) kunnen u en uw collega’s of klanten digitale aantekeningen maken. Het interactieve whiteboard van Microsoft raden we aan omdat omdat Windows bij veel gebruikers al bekend is. De stap naar interactief werken is op deze manier eenvoudig bereikt. Hieronder vindt u een afbeelding met daarin de verschillende mogelijkheden van het Microsoft Whiteboard.

Interactief whiteboard

Ook is het mogelijk om in de Microsoft Edge browser aantekeningen te maken in websites. U verstuurt de aantekeningen eenvoudig via de e-mail naar de aanwezigen in de vergadering. Met een touchscreen tv is het mogelijk om draadloos het beeld van een laptop, tablet of smartphone te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android devices.

Nadat u een digitaal whiteboard heeft aangeschaft, leggen we alle functies van het scherm & Windows 10 (touch functies) uit, zodat het scherm direct volledig benut kan worden.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment