Help mij kiezen

Interactief whiteboard

Op deze pagina vind je de mogelijkheden van een interactief whiteboard. Heb je specifieke wensen of behoeftes? Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak in ons experience center in Rotterdam.

Ben je op zoek naar een interactief whiteboard? Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden. Een interactief whiteboard wordt ook wel een digibord, touchscreen of digitaal whiteboard genoemd. Op een interactief whiteboard kan je o.a. digitale aantekeningen maken.

Touchscreen voor vergaderruimte

Een touchscreen is een alles-in-één product. Je kunt het daarmee zien als een grote tv, die je met de vinger kunt bedienen. In het touchscreen zit daarnaast een computer ingebouwd; dit wordt een OPS PC genoemd. Deze volwaardige Windows 10 computer kan je daarom zien als de thuisbasis van het scherm, dat je bijvoorbeeld kunt inzetten als een digitaal whiteboard.

Whiteboard digitaal: digitale aantekeningen maken met een interactief whiteboard

Om ervoor te zorgen dat onze klanten een interactief whiteboard of touchscreen interactief gaan gebruiken, houden we de gebruikerservaring simpel. We raden daarom het gebruik van de interactieve functies van Windows 10 aan. Met de ingebouwde whiteboardfunctie (Microsoft Whiteboard) kunnen jij en jouw collega’s of klanten dus eenvoudig digitale aantekeningen maken.

Het interactieve whiteboard van Microsoft raden we aan omdat omdat Windows bij veel gebruikers al bekend is. De stap naar interactief werken is op deze manier eenvoudig bereikt. Hieronder vind je ter illustratie een afbeelding met daarin de verschillende mogelijkheden van het Microsoft Whiteboard.

Interactief whiteboard

Ook is het mogelijk om in de Microsoft Edge browser (via een digitaal whiteboard) aantekeningen te maken in websites. Je verstuurt de aantekeningen eenvoudig via de e-mail naar de aanwezigen in de vergadering. Met een touchscreen tv is het mogelijk om draadloos het beeld van een laptop, tablet of smartphone te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android devices.

Waarom een presentatiesysteem bij Newcandle?

Newcandle heeft in het bijzonder ruim 10 jaar ervaring met interactieve presentatiesystemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies voor de juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is als bijvoorbeeld een digitaal whiteboard. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het touchscreen assortiment met o.a. CtouchSmartboard en Clevertouch. Op onze product pagina kan je direct een mobiel touchscreen kopen.

Ben je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie?

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment