Help mij kiezen
Ctouch Laser Sky touchscreens

5 juni 2020

Ctouch Sky & 2Share

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. Op deze pagina vind je 2 opties: de Ctouch 2Share en de Ctouch Laser Sky.

DE CTOUCH 2SHARE VOOR UW VERGADERRUIMTE

Bent u ook klaar met het laten zien van uw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van CTOUCH wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. U kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal scherm waar u op kunt annoteren. De CTOUCH Leddura 2SHARE is compatible met Windows / Mac, smartphone, tablet en laptop. Bovendien kunt u tijdens uw presentatie aantekeningen maken op het digitale whiteboard. De geïntegreerde 80 Watt JBL luidsprekers voor een perfect geluid. Met de 2SHARE beschikt u over o.a.:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

DE LASER SKY VOOR UW KLASLOKAAL

De CTOUCH Laser Sky 75 inch beschikt over de beste specificaties van dit moment, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De Laser Sky is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Android Operating system, waar standaard al hele handige applicaties op staan, zoals een browser en een whiteboardtool.

De schermen werken zeer intuïtief; Wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de home knop. Wanneer u kiest voor de Laser Sky bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Op de schermen krijgt u namelijk wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser SKY serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de Laser Sky 75 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: