Help mij kiezen
Barco ClickShare

19 juni 2020

Draadloos delen – Barco

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met uw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices.

Een geslaagde vergadering, hoe zorg je daarvoor? Natuurlijk, de onderwerpen die worden besproken zijn het belangrijkst. Maar de middelen die jij en jouw collega’s gebruiken moeten ‘gewoon’ werken. Je wilt jouw Powerpoint presentatie op het grote scherm streamen? Dit kan eenvoudig én snel met de Barco ClickShare.

Met dit draadloze presentatiesysteem kunt u eenvoudig op het presentatiescherm delen wat er op jouw laptop of mobiele apparaat staat. Geen kabels, geen installatie, geen wachttijd. De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met jouw monitor. Met de Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices. Hieronder vind je een afbeelding met daarin de verschillende modellen en mogelijkheden.

Barco Clickshare

De Barco Clickshare | BEELD + GELUID IN FULL HD

In huddle rooms en vergaderruimtes is het delen van de inhoud vanaf een laptop of mobiel device een basisbehoefte. De Clickshare is hier ideaal voor. Jouw collega’s, partners, maar ook gasten kunnen met één klik verbinding maken en gegevens delen; dit alles zonder training! De gebruiker sluit simpelweg de ClickShare Button aan op hun pc of Mac en klikken op de button om de inhoud van hun laptop op het grote scherm weer te geven.

Wil je jouw tablet of smartphone verbinden? Bijvoorbeeld om een App te laten zien? Gebruik een converter, zodat je hier ook de Clickshare Button kunt gebruiken. Wil je dit niet? Download de ClickShare-app en laat jouw gegevens zien op het grote scherm.

Ben je benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk op onze LinkedIn pagina voor een impressie.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: