Help mij kiezen
Logitech Meetup

16 juni 2020

Voordelen van de Meetup

De Logitech Meetup webcam is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is hier namelijk speciaal voor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen. Ook de drie microfoons en speakers zijn afgestemd op de kleine ruimte.

LOGITECH MEETUP WEBCAM | 4K RESOLUTIE & KRAAKHELDER GELUID

Logitech MeetUp webcam is een van de beste video conference systemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is bovendien ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen daarnaast voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie microfoons die het geluid goed oppikken. Beschik je over een grotere ruimte? Je kunt de MeetUp uitbreidingsmicrofoon toevoegen. Deze biedt een uitbreiding tot 4,2 meter.

De Logitech Meetup is tevens uitgerust met een handige afstandsbediening. Hierop zitten handige functies als: opnemen, ophangen, mute, zoomen en het draaien van het beeld. De brochure van de Logitech Meetup geeft een ook een goed beeld van de mogelijkheden. Vraag één van onze experts naar de mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk op onze LinkedIn pagina voor een impressie.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: