Help mij kiezen
Clevertouch touchscreens

12 juni 2020

Clevertouch schermen

Ben je op zoek naar een interactief touchscreen? Clevertouch touchscreens hebben voor zowel klaslokalen als vergaderruimtes mooie oplossingen. De presentatieschermen zijn ontworpen voor duurzaamheid en Newcandle levert je een uitgebreide fabrieksgarantie. 

Het doel bij Clevertouch is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk te maken met behulp van interactieve technologie. Ze zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke lichtheid van een gesprek kan worden overgedragen naar moderne vergaderingen.

Met de in- and out-of-office meeting software garanderen zij een probleemloze vergaderervaring. Ongeacht of je een Skype-for-Business-oproep doet of een videoconferentie opzet waarbij alle deelnemers op afstand commentaar kunnen geven op documenten of live brainstormsessies kunnen organiseren. De Clevertouch schermen zijn leverbaar in verschillende formaten: 55 inch, 65 inch, 75 inch en 86 inch.

CLEVERTOUCH TOUCHSCREENS VOOR KLASLOKALEN

Naarmate de wens naar samenwerkende leerruimtes groeit, neemt ook de behoefte aan nieuwe technologie in de klas toe. Clevertouch vertrouwt op meeslepend leren in intelligente digitale klaslokalen. De Clevertouch Impact is hét scherm voor het klaslokaal.

De interactieve displays zitten vol met gratis apps en software die voldoen aan de curriculumvereisten, zodat je meer boeiende lessen kunt aanbieden. De oplossing voor het klaslokaal is eenvoudig in gebruik, eenvoudig te installeren en ontworpen voor meer dan 50.000 gebruikersuren. Met weinig onderhoud en geen lopende abonnementskosten bieden de Clevertouch schermen een perfecte alles-in-één oplossing.

De Cleverstore is de eerste in zijn soort: een kosteloze, geteste, speciale app store waarin alle talloze leer-apps (inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen) zijn vrijgemaakt van advertenties en in-app aankopen, zodat ze kan veilig in de klas worden gebruikt.

TOUCHSCREENS VOOR VERGADERRUIMTES

Clevertouch-touchscreens helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren. De UX Pro maakt optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk met behulp van interactieve technologie. Met de in- and out-of-office meeting software garanderen zij een probleemloze vergaderervaring, overal en altijd.

UX Pro is ontwikkeld om teamwerk mogelijk te maken, ongeacht de locatie. Met nieuwe ingebouwde touch-back mirroring vanaf elk apparaat, UC-platform, bewegingssensoren, Intel OPS PC-slot, superieure connectiviteit met USB-C laadmogelijkheid en 45 watt max power geluid.

Laat je creativiteit de vrije loop. Ontmoet in huddle ruimtes, vergaderruimtes of laat collega’s op afstand inbellen om je scherm te delen. Geen kabels, niet hoeven wachten, geen gedoe. Deel inhoud vanaf elk apparaat, elk platform en gebruik alle programma’s, software en apps die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Verhoog de productiviteit en maak jouw vergaderingen vloeiender.

Tevens zijn alle Clevertouch schermen uit te breiden met een ingebouwde Windows 10 PC, ook wel Ops pc genoemd. Dit kan in verschillende soorten en smaken, zoals een i3, i5, i7 processor en in 4 GB, 8 GB of zelfs 16 GB werkgeheugen.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: