Help mij kiezen
epos speakerphone

10 juni 2021

Logitech Rally x Epos

Op dit moment zijn er verschillende videoconference systemen op de markt. Hieronder zijn twee systemen uiteengezet die wij onze klanten aanraden. Het merk Logitech geniet veel naamsbekendheid binnen de audiovisuele markt en hebben zich de afgelopen jaren erg sterk laten gelden. Er zijn immers veel klanten die een Logitech Rally kopen. Dit onder andere vanwege de prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en goede garantie voorwaarden.

In ons assortiment op Beamers-en-touchscreens.nl bieden wij de volgende camerasystemen aan:

Bij enkele van deze camerasystemen bieden we een collaboration aan met een audiosysteem. Hierdoor krijg je het meest complete systeem om je vergadering tot in de puntjes vloeiend te laten verlopen. Het audiosysteem waar we mee samenwerken is Epos. Epos onderscheidt zich ten opzichte van andere audio-conferencesystemen door zijn natuurgetrouwe audio die de hele ruimte vult.

Daarnaast is het een product die je zowel draadloos als via USB kunt gebruiken. En niet onbelangrijk: de looks liegen er ook niet om! Het is een strak design van licht metaal, donker mesh en donkere kunststof accenten. Het maakt je vergaderruimte helemaal af. We gaan in deze blog dieper in op de Logitech Rally x Epos, omdat wij vinden dat dit het meest complete systeem is met de beste prijs-kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid.

Logitech Rally camera | Haarscherp in -en uitzoomen

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor de grotere vergaderruimtes. Met de 4K Ultra HD camera is het onder andere mogelijk om 15 x in te zoomen (waarvan 5 x optisch en 3 x digitaal). Dit betekent volledig inzoomen en nog steeds het haarscherpe beeld behouden! Daarnaast beweegt de camera d.m.v. mechanisch pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en van 80°  in de hoogte. Het systeem is daardoor o.a. geschikt voor grote ruimtes.

 

Multifunctionele bediening. De afstandsbediening van de camera bevat 2 pre-sets. Je kunt deze instellen door 3 seconden op knop 1 of 2 te drukken. Dit is ideaal bij vaste opstellingen zodat je perfect in beeld bent en meteen kunt beginnen met videobellen.

Plug & play. Hieruit volgt dat de Logitech Rally de nieuwe standaard zet voor videovergaderingen in grote vergaderruimtes. Bovendien beschik je over een plug en play oplossing die op iedere pc of mac werkt. De camera zit aangesloten met een voedingskabel en een USB-kabel. Deze worden altijd netjes weggewerkt door onze installateurs zodat je een strak ‘draadloos’ systeem tot je beschikking hebt.

EPOS SPEAKERPHONE LARGE | TOT 32 DEELNEMERS

Versterkt de samenwerking op afstand. Met een Epos Large speakerphone houden teams op kantoor gemakkelijk contact met medewerkers en zakenpartners elders. De speakerphone is zowel via USB-C als Bluetooth te koppelen met een pc, laptop, smartphone of tablet. De speakerphone is altijd bedraad aan te sluiten met een bijgeleverde voeding van 3 meter. Je kunt de Epos Large in totaal met drie apparaten tegelijker verbinden en voor het gemak wordt er een USB dongle en USB-C naar USB-A adapter meegeleverd. De veelzijdige connectiviteit maakt de Epos speakerphone geschikt voor verschillende communicatieplatforms.

 

Professionele audio. De speakerphone neemt audio op via de zes omni directionele microfoons. Vervolgens isoleert de Epos Large spraak van omgevingsgeluid, zodat gesprekspartners iedereen uit het team duidelijk kunnen verstaan en de afstand gevoelsmatig wordt verkleind. Daarnaast klinken de stemmen van gesprekspartners zeer natuurgetrouw uit de speakerphone met Scandinavisch design. In totaal kunnen tot 16 personen deelnemen aan de vergadering, maar met de optionele expansion microfoons zijn conferenties tot 32 personen mogelijk.

Functioneel en stijlvol design. De Epos Large is functioneel, maar ook nog een stijlvol. Het Scandinavische design past perfect in een zakelijke omgeving. De speakerphone is niet al te groot van formaat (31.56 (L) x 11.86 (B) x 4.61 (H) cm) en weegt 980 gram. Het Kensington lock slot geeft u de mogelijkheid om de speaker Phone te beveiligen, zodat deze niet meegenomen kan worden.

logitech rally kopen

De Epos Large: Hieronder vind je de specificaties en eigenschappen van dit product:

 • Bluetooth speakerphone voor audioconferenties en muziek
 • Plug en play via USB-C of Bluetooth (USB dongle)
 • Te koppelen aan pc, laptop smartphone en tablet
 • Ook geschikt voor Unified Communication
 • Voor groepen tot 16 personen (uit te breiden naar 32 personen)
 • Met 6 omni directionele 360°microfoons
 • Echo cancellation technologie
 • Draadloos bluetooth bereik tot 25 meter

Epos speaker kopen

EPOS SPEAKERPHONE MEDIUM | TOT 8 DEELNEMERS

Professionele EPOS speakerphone. Met de Epos Medium op zak start je overal gemakkelijk een videogesprek. Of je je nu in een vergaderruimte bevindt, op een flexplek, in de kantine of zelfs buiten; neem de speakerphone mee en houd de vergadering waar je maar wilt. Bovendien heeft de Epos speakerphone een accu die op te laden is via een usb kabel, waardoor de speakerphone dus volledig draadloos gebruikt kan worden. De Epos Medium werkt het beste in groepen tot 8 personen. Iedere gespreksdeelnemer is zeer goed verstaanbaar voor de gesprekspartners, doordat de 360 graden omni directionele microfoons spraak helder opnemen.

Veelzijdige connectiviteit via USB en Bluetooth. De Epos Medium is met diverse apparaten te verbinden. Via USB sluit je de speakerphone eenvoudig aan op je laptop of pc en via USB of Bluetooth koppel je het apparaat met jouw smartphone of tablet. De veelzijdige connectiviteit maakt de EPOS speakerphone geschikt voor Unified Communications, Skype for Business (certified) en Microsoft Teams, zodat je jouw zakelijke conferenties via je favoriete software kunt houden.

Stijlvol en functioneel design. Het ontwerp van de Epos Medium is stijlvol en functioneel tegelijk. De speakerphone is compact (120 x 37 mm) en weegt slechts 314 gram, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien kan je de kabel aan de onderkant van de speaker Phone wegwerken, waarna je het apparaat in het meegeleverde opbergtasje meeneemt.

logitech rally kopen

De EPOS MEDIUM: Hieronder vind je de specificaties en eigenschappen van dit product:

Epos expand 30 SP

 • Bluetooth Speaker Phone voor audioconferenties en muziek
 • Plug en play connectiviteit via USB-C of Bluetooth
 • Te koppelen aan pc, laptop smartphone en tablet
 • Gecertificeerd voor Skype for Business
 • Ook geschikt voor UC en Microsoft Teams
 • Voor groepen tot 8 personen
 • Omni-directionele 360° microfoon
 • Echo cancellation technologie
 • Compact en draagbaar ontwerp
 • Draadloos bereik tot 25 meter
 • Spreektijd tot 18 uur

De samenwerking tussen deze geweldige systemen maakt het vergaderen een stuk gemakkelijker en professioneler. Ze vullen elkaar perfect aan. Het systeem is bovendien compleet geautomatiseerd, waardoor je alleen op de teams knop hoeft te drukken om te beginnen met vergaderen. We hebben zowel de RALLY X EPOS LARGE als de RALLY X EPOS MEDIUM op voorraad. Vraag dus snel een offerte aan op onze website en begin met vergaderen op hoog niveau.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment