help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Video conference systemen

Logitech Rally set

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor de grotere vergaderruimtes. Standaard worden er namelijk 1 webcam, 1 speaker en 1 microfoon bij de Logitech Rally geleverd. Tegen een meerprijs is deze bovendien geschikt voor een ruimte tot 46 personen.

Hieruit volgt dat de Logitech Rally de nieuwe standaard zet voor videovergaderingen in grote vergaderruimtes. Met audio en video van studiokwaliteit, gemotoriseerd pannen en kantelen, en AI-aangedreven prestaties zet de Logitech Rally plus dus nieuwe normen voor videosamenwerking. Bovendien beschik je over een plug en play oplossing met iedere pc of mac, of voer je ondersteunde videoconferentie toepassingen uit op je device zonder een computer.

Logitech Rally oplossing

Logitech Rally | Voor medium grootte vergaderruimtes

Verbeter zodoende jouw vergaderervaring in grote ruimtes met video van bioscoopkwaliteit, uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid. De Rally past zich met behulp van AI, menselijke waarneming en geautomatiseerd PTZ aan de vergaderdynamiek aan en richt de camera op de mensen die aan het woord zijn.

Logitech Rally Plus oplossing

De Rally-speakers leveren kristalhelder, ruimte vullend geluid met zeer geringe vervorming en zorgen er daardoor voor dat elke stem duidelijk wordt gehoord. De uiterst gevoelige Rally-microfoons zorgen er dus voor dat alle deelnemers van de vergadering duidelijk worden gehoord.

Ook is de camera van een Ultra HD camera die uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid leveren. Met de camera is het onder andere mogelijk om 15 x in te zoomen (waarvan 5 x optisch en 3 x digitaal). Daarnaast beslaat de camera d.m.v. mechanisch pannen, kantelen en tillen een bereik van 130° in de breedte en van 80°  in de hoogte. Het systeem is daardoor geschikt voor grote ruimtes, mede door de speaker en microfoonbereik van liefst 4,5 meter per microfoon. Toch meer bereik nodig? Het systeem is namelijk uit te breiden tot wel 7 microfoons!

Upgrade jouw Logitech Rally met de Room solutions van Logitech. Voor zowel Microsoft Teams, als voor Zoom heeft Logitech een Room solutions beschikbaar. Een totaaloplossing i.c.m. de Logitech Rally? Dan is de Room Solution the way to go!


Specificaties Logitech Rally set

Download brochure
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 x optisch, 3 x digitaal
Microfoon & speaker 1 x van beiden
Aantal gebruikers: Tot 20 gebruikers
Audio Akoestische Echo onderdrukking & stemversterker
Geluidsonderdrukking AI filter
Externe microfoons Maximaal 7 Rally mic pods
Pan, Tilt Ja
Kijkhoek Tot 130 graden
Geschikt voor o.a. Zoom, Microsoft Teams, Google Meet
Wifi Ja
USB 3.0 3x Type A, 1x Type C
Garantie 2 jaar
Verlengbaar Ja
2.350,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 x optisch, 3 x digitaal
Microfoon & speaker 1 x van beiden

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk