Help mij kiezen
Logitech Rally

23 augustus 2022

Logitech Rally Camera

1. Waar gebruik je de Logitech Rally voor?

De Logitech Rally wordt op verschillende manieren gebruikt. Zo wordt de Logitech Rally gebruikt voor zowel online video90-graden conferencing, maar ook het geven van lessen en het geven van presentaties. De Logitech Rally wordt op kantoor zowel gebruikt voor vergaderingen met collega’s binnen het bedrijf als met externen.

De Rally is een video conferencing systeem die vaak in middel- tot grote vergaderruimtes wordt gebruikt. Met zijn 15 x zoomfunctie waarvan 5 x optisch en 3 x digitaal heb je alle details haarscherp op beeld. Het systeem is o.a. geschikt voor Microsoft Teams, zoom, Google meet, Hangout en Cisco.

2. Hoe installeer/monteer je de Logitech Rally?

Bijgeleverd zit een bevestigingsbeugel die je aan elke muur kunt monteren. De rally valt vervolgens precies in 2 kleine gaatjeshoe monteer je de Logitech rally? waarna je aan de onderkant de rally kunt vastdraaien voor extra stevigheid. Schroeven en pluggen zijn meegeleverd.

Het is ook mogelijk om de rally aan een groot display te monteren, hiervoor zijn wel extra bevestigingsbeugels nodig. De rally wordt gevoed d.m.v. een voedingsadapter van 230 volt. De Rally is vervolgens aan te sluiten met de bijgeleverde USB-C naar USB-A kabel.

De C kant gaat achterin de Rally en de A kant gaat in een PC (aangesloten op een display of touchscreen) of laptop.

3. Wat kun je allemaal met de Logitech Rally?

3.1 RightSight & RightSound

Met de ingebouwde RightSense technologie kun je elke deelnemer perfect in beeld krijgen. De RightSight feature zorgt er voor dat gezichten eerder herkent worden dan de omgeving, zodat de kleuren van gezichten natuurlijker over komen op beeld.

De RightSound feature verbetert de vocale helderheid. Dit gebeurt door achtergrondgeluiden te onderdrukken, stemmen automatisch te nivelleren en te focussen op actieve sprekers. Op deze manier worden vergaderingen beter ondersteund.

De RightSight feature beweegt automatisch de lens en past de zoom aan zodat niemand buiten beeld wordt gelaten. Zo worden er door RightSight niet alleen gezichten, maar ook menselijke figuren gedetecteerd. Hierdoor krijg je een natuurlijke vergadering.

Bekijk hier hoe RightSight werkt: How to: RightSight

 

”Wist je dat je de RightSight Functie ook kunt uitschakelen?”

3.2 Afstandsbediening

Met de meegeleverde afstandsbediening kun je video-calls opnemen en ophangen. Je kunt ermee in- en uitzoomen, het geluidLogitech Rally afstandsbediening aanpassen en de cameralens bewegen. Je hebt een gezichtsveld van wel 90 graden en je kunt pannen tot 90 graden en kantelen tussen +50 en -90 graden, waarmee je heel de vergaderruimte in beeld kunt brengen. In het midden zit de homeknop. Hiermee zoekt de rally weer het middelpunt op.

Het is mogelijk om 2 pre-sets in te stellen. Hiermee kun je een voorkeur instellen waarop jij met 1 druk op de knop meteen goed in beeld bent vanaf jouw positie in de vergaderruimte.

Met de rode knop bovenin kan je het gesprek ‘’muten’’.

3.3 Beeld en Geluid

De Rally camera ondersteunt beeldkwaliteit met videobellen tot Ultra-HD 4K t/m 720P en 60 fps. Met een goede internetverbinding ben je dus altijd haarscherp in beeld.

De Rally camera heeft zelf geen microfoons of speakers. Newcandle biedt de Rally camera aan in combinatie met de Epos speakerphone. Deze speakerphone is beschikbaar in 2 versies, de medium en de large. Jouw set is hiermee dus compleet. Heb je vragen over deze speakers, neem dan contact op met onze experts.

4. Nieuws & updates over de Logitech Rally

De familie van de Rally blijft zich uitbreiden! Zo zijn de nieuwste modellen:

  • Rally plus (Rally Camera met een Display- en Table Hub plus microfoons)
  • Rally Bar mini (wordt geleverd met plafondmicrofoons, geleverd in wit en zwart)
  • Rally Bar (beide modellen kunnen uitgebreid worden met een controller)

Al deze varianten van de Rally-opstellingen zijn uit voorraad leverbaar bij Newcandle.

Logitech-Rally

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Video conference systemen