Help mij kiezen


11 maart 2022

De kleine vergaderruimte

Om de kleine vergaderruimte optimaal te kunnen benutten zijn er 3 factoren van belang om zo geruisloos en gebruiksvriendelijk mogelijk te vergaderen. Dit is een scherm, een camerasysteem en een all-in-one solution. In deze blog worden deze uiteengezet.

1. Touchscreens in verschillende soorten en maten

De manier van werken verandert continue, organisaties werken, ontmoeten en vergaderen op een andere manier. Ook de technologie waarmee we werken verandert. Deze technologie (zoals touchscreens) zorgt ervoor dat we op een effectieve en eenvoudige manier kunnen werken. Voor de organisaties die verder willen met deze technologieën staan wij klaar met gebruiksvriendelijke oplossingen.

Een touchscreen kopen kan bij ons in verschillende maten. Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 tot 2,18 meter diagonaal.

De resolutie van een interactief touchscreen monitor bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Al onze touchscreens hebben minimaal een Ultra HD resolutie, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan Full HD schermen, en is dé standaard op het gebied van groot formaat touch displays.

Verrijdbaar touchscreen

Het aantal touch punten op het scherm zijn het aantal punten waarmee het scherm tegelijk kan worden bediend. Al onze interactieve touchscreens werken met minimaal met 10 Touch punten, wat meer dan genoeg is voor ieder gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touch punten tegelijk gebruikt.

Net als in een televisie zitten er in ieder touchscreen ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaans 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard vergaderruimte of klaslokaal. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers bij een scherm worden gekozen.

Het is tevens mogelijk om onze touchscreens uit te breiden met een Ops pc. Deze ingebouwde Windows computer kan je zien als de thuisbasis van jouw presentatiescherm. De Ops pc wordt geleverd inclusief Windows 10 professional, een draadloos toetsenbord & muis van Logitech en de licentie om draadloos te delen.

Newcandle biedt een ruim assortiment touchscreens aan, hieronder 3 varianten die wij aanraden:

Hieronder in het kort wat je bij deze systemen kunt verwachten:

De Clevertouch UX PRO 75 inch is beschikbaar van 55’’ –  86’’ zoals hieronder te zien.

Clevertouch ux pro

Laat jouw creativiteit de vrije loop!

Ontmoet elkaar in huddle spaces, vergaderruimtes, of tijdens audio-/videoconferenties. Geen kabels, niet hoeven wachten, geen gedoe. Deel eenvoudig content vanaf ieder device, elk platform en gebruik alle programma’s. software en apps die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Met de UX pro-serie worden vergaderingen eenvoudiger, sneller en vloeiender. De Clevertouch UX PRO 75 inch is een touchscreen boordevol krachtige functies zoals:

 • Ingebouwde line array microfoon
 • 4K resolutie voor inhoud met hoge resolutie
 • Nieuw pen design voor een betere schrijfervaring
 • Milieuvriendelijke bewegingsdetectie
 • Mogelijkheden tot Clevershare
 • Strak design

Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10  computer, waarmee je al jouw taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een i3, een i5 en een i7 processor

Smartboard 7275 | Voor een optimale schrijfervaring

Ben je op zoek naar het meest uitgebreide 75 inch touchscreen voor jouw vergaderruimte? Dan is het SMART Board 7275 PRO wat je zoekt. Met het touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device.

Smartboard 7275Het SMART Board 7275 PRO werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ’16 punts Hypr Touch’. De exclusieve HyPr Touch technologie zorgt voor een optimale schrijfervaring en voor intuïtief gebruik door de herkenning van de verschillende pennen en de wisser.

Het SMART BOARD 7275 PRO is ontwikkeld voor snelle brainstorm sessies, zeker in combinatie met de SMART Meeting Pro. Je ontvangt 10 persoonlijke licenties voor dit Ultra HD scherm van SMART. Door de object herkenning kan het scherm onderscheid maken tussen jouw vinger (aanraken + slepen), een pen (schrijven) of een vuist/handpalm (wisser). Je hebt toegang tot tal van toepassingen, tools en functies, waaronder:

 • Een digitaal schoolbord en ingebouwde webbrowser
 • Intuïtief gebruik door de ingebouwde IQ technologie
 • Ingebouwd draadloos delen met Windows (Miracast), iOS (Airplay), Android (Google Cast)
 • Inclusief SMART Meeting Pro
 • Inclusief 4 Actieve pennen + wisser met pen ID

Met SMART Ink schrijf je over websites, video’s, PDF’s en Microsoft Office bestanden. Je kunt jouw aantekeningen daarna bovendien opslaan en verzenden. De IQ technologie laat jouw team switchen van whiteboard naar presentatie naar overige apps, allemaal aan het SMART board touchscreen. Tot slot is het mogelijk om de 3 jarige on site garantie te verlengen naar 5 jaar.

Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10  computer, waarmee je al je taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een i3, een i5 en een i7 processor.

Ctouch Riva | Voor het beste geluid en garantievoorwaarden

Breng samenwerken & klas interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Riva 75 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes & klaslokalen. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes.

Zo past de Ctouch Riva 75 inch perfect in kleine en middel grote klaslokalen en vergaderruimtes. Schrijven op het Triple S-glas display voelt erg soepel en vloeiend aan, zonder strepen achter te laten. Het scherm is ook geschikt voor de wat minder zorgvuldige gebruiker; het veiligheidsglas kan namelijk wel tegen een stootje! De optimale kijkafstand is 5 tot 8 meter voor deze Ctouch riva 75, daarbij zit natuurlijk een garantie van 3 jaar.

Ctouch-Riva-75-inchVerwonder je leerlingen en blaas ze omver met de geïntegreerde 80 Watt JBL-speakers. Deze beschikken over Live-stage (virtueel) surround-sound,. Het indrukwekkende geluid reikt zelfs tot achterin het klaslokaal; extra geluidsapparatuur is niet nodig.

Upgrade je Ctouch Riva 75 met deze optionele modules. Kies zelf welke het beste bij jou passen. Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10  computer, waarmee je al je taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een i3, een i5 en een i7 processor. Kortom: de Ctouch Riva 75  heeft alles wat nodig is om je lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken.

2. Displays & monitoren | Voor vergaderingen en presentaties

Naast het aanbod van touchscreens bieden we bij Beamers & Touchscreens.nl ook groot formaat monitoren aan. Monitoren worden gebruikt als informatieschermen, presentatieschermen of simpelweg als beeldscherm op jouw bureau.

We adviseren je graag over de mogelijkheden en toepassing van de verschillende displays voor vergaderruimtes en klaslokalen. Met ons eigen montageteam zorgen wij er bovendien voor dat alles er strak bij hangt en uiteraard gegarandeerd goed werkt. Newcandle biedt een ruim assortiment displays aan, hieronder 2 varianten die we aanraden: Clevertouch display 75 inchViewsonic 75 inch matt display.

Het Clevertouch display 75 inch transformeert de vergaderruimte door de innovatieve schermtechnologie van het nieuwste van Clevertouch. Het is een professioneel display (non-touch) met ingebouwde narrowcasting en meeting room systeem integratie.

Clevertouch-display-75-inchHet Clevertouch display 75 inch beschikt over een krachtige schittering met een moeiteloze bediening en geavanceerde functiemogelijkheden. Het display verlegt bovendien de grenzen van de technologie door het publiek te pakken door inhoud snel, eenvoudig en professioneel weer te geven.

Vriendelijk in gebruik! Het Clevertouch display 75 inch beschikt over boordevol krachtige functies waarvan we weten dat je deze geweldig zult vinden. Zo verbetert de hoogwaardige technologie de betrokkenheid van het publiek, en brengt zo de presentaties en digital signage content tot leven! Daarnaast kan het 4K UHD display in zowel landscape als portrait modus gebruikt worden. Ook zit er in het scherm een Android module waarmee je het scherm kunt inrichten als een digital signage monitor. De optimale kijkafstand is 5 tot 8 meter en bevat een garantie van 3 jaar.

Het is mogelijk tevens om de Clevertouch display 75 uit te breiden met een Ops pc. Deze ingebouwde Windows computer kan je zien als de thuisbasis van je presentatiescherm. De Ops pc wordt geleverd inclusief Windows 10 professional, een draadloos toetsenbord & muis van Logitech en de licentie om draadloos te delen.

Het Viewsonic 75 inch mat display is uitermate geschikt voor de kleine en middelgrote vergaderruimtes. De Viewsonic 75 inch mat display beschikt over een 4K UHD beeldkwaliteit en met de ingebouwde software voor het delen van schermen kunnen gebruikers, zowel on-site als online deelnemen aan vergaderingen en inhoud met elkaar delen.

Dit betrouwbare presentatiescherm is uitgerust met een quad-core processor en intern geheugen, waardoor Viewsonic-75-inch-matt-displaymultimedia kan worden afgespeeld vanaf interne opslag of een USB-stick. De Viewsonic 75 inch mat display ondersteunt externe configuratie- en content beheersystemen en is ook geschikt voor diverse signage toepassingen.

Het is tevens mogelijk om het ViewSonic scherm uit te breiden met een Ops pc. Hierbij is de optimale kijkafstand 5 tot 8 meter en bevat een on site garantie 3 jaar.

 

3. De All-in-one solutions van newcandle | Samen slimmer

Tegenwoordig hebben de meeste vergaderruimtes een plug-and-play oplossingen voor videovergaderen. Deze kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd door een IT-partij en zijn gebruiksvriendelijk voor medewerkers. Online samenwerken in een vergaderruimte, evenals gesprekken met oogcontact, wordt op deze manier effectiever en productiever.

Met hoogwaardige producten die worden gebruikt om de vergadering zo flawless mogelijk te laten verlopen, biedt Newcandle een aantal all-in-one solutions aan. Deze systemen werken altijd in samenwerking met één of meerdere displays en een videoconference camera.

De vormen die Newcandle aanbiedt:

Hieronder in het kort wat je bij deze systemen kunt verwachten:

De Ops module (Open Pluggable Specification) is klein, compact en wordt direct in het scherm geschoven. Ondanks de omvang van de mini PC, fungeert deze als volwaardige computer. Het is afhankelijk van jouw OPS-modulegebruikerswensen en eisen welke Ops module het beste geschikt is. Iedere Ops module biedt de standaard mogelijkheden van een computer, waarbij de processor uiteindelijk zorgt voor de snelheid en de hoeveelheid werkgeheugen.

De Ops module draait standaard op Windows 10. Windows 10 is namelijk zo ingericht dat je jouw touch display optimaal kunt gebruiken. Je kunt de module o.a. in een Ctouch Riva schuiven. Heb je vragen over welke module het beste bij je past? En of deze geschikt is voor jouw touch display? Neem dan contact met ons op.

Met Barco Clickshare is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand.

Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de Barco ClickShare C-10 en met de Clickshare Button start je direct een vergadering in minder dan zeven seconden. De Barco Clickshare C-5 beschikt niet over een Button, maar hier verbind je jouw device middels de Clickshare App.

Met de Barco Clickshare CX-20 neem je ook het videoconference systeem aan het grote scherm over; het welbekende BYOD (Bring Your Own Device) principe. De Barco Clickshare Conference CX-20 kan in huddle-ruimtes tevens draadloos worden aangesloten op bestaande apparatuur als camera’s, speakers en audio. Hierdoor bespaar je tijd en maximaliseer je efficiëntie. De Barco Clickshare CX-30 biedt je de mogelijkheid om het beeld van jouw laptop aan het grote touch display te bedienen.

De Logitech Tap is een videoconference-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking én direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar.

De Logitech Tap bevat alle benodigde componenten voor een maken van succesvol videogesprek, zoals een Tap-Logitech-Tap-room-solution-Teams-Large. touchcontroller, een compacte computer en de ingebouwde bekabeling. De voordelen van dit system is dat je altijd een strakke en opgeruimde werkplek hebt, daarnaast kan je direct aan de slag.

Veroudert jouw pc? Geen enkel probleem! Het upgraden van de soft- en hardware is zo gebeurd door onze experts op locatie of online.

4. De meest geschikte videoconference systemen 

Na het bespreken van bovengenoemde hoogwaardige systemen, kijken we nu naar de videoconference systemen die Newcandle daarbij aanraadt. Als allereerst is de kwaliteit van de camera van groot belang. Hierbij gaat het om de beeldkwaliteit, mogelijkheden om te zoomen en de bijbehorende functionaliteiten.

Natuurlijk is het ontwerp en de prijs van de camera één van de punten waarnaar gekeken wordt bij het kiezen van het juiste model voor jouw kleine vergaderruimte. De videoconference systemen die Newcandle aanbiedt:

Hieronder in het kort wat je bij deze systemen kunt verwachten:

De Logitech Meetup is één van de beste video conference systemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen.

De camera van de Logitech Meetup produceert dankzij de 4K Ultra HD sensor en de Logitech-lens haarscherpeVideobellen-Logitech-MeetUp videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen. Het geluid van de Logitech Meetup is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes.

De ingebouwde speakers zorgen bovendien voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken. Beschik je over een grotere ruimte? Je kunt de Logitech Meet-up uitbreidingsmicrofoon toevoegen. Deze biedt een uitbreiding tot 4,2 meter.

De Logitech Rally Bar mini levert een krachtige alles-in-één videoconferentie ervaring, met uitstekende beeldkwaliteit, geautomatiseerde PTZ camera en een hoge audio kwaliteit voor kleinere vergaderzalen.

De Logitech Rally Bar mini bevat 6 omni directional MEMS (microfoons), 4x digitale zoom en akoestische echo Logitech-Rally-Bar-minionderdrukking & stemversterkers die je meeting direct naar een hoger niveau tillen. Met de Logitech Rally Bar mini worden videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face meetings en kun je efficiënt samenwerken. Ook is de camera in de Logitech Rally Bar mini een 4k Ultra HD camera die uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid leveren.

Daarnaast beslaat de camera d.m.v. mechanisch pannen, kantelen en tillen een bereik van 163° in de breedte en van 110°  in de hoogte. Kortom: de Logitech Rally Bar mini bezorgt je dé alles-in-één videoconferentie ervaring voor de kleine vergaderruimtes

De Logitech Rally Bar is de grote broer van de Logitech Rally Bar mini. Zowel in formaat als in kunnen.

Met de tweede ingebouwde cameralens kunnen deelnemers tijdens een vergadering gedetecteerd worden, waardoor de RightSight -autoframing wordt versterkt. Bovendien zorgen de ingebouwde luidsprekersLogitech-Rally-Bar (RightSound) ervoor dat ieder woord met een uitstekende helderheid over wordt gebracht via de Beamforming microfoons. Deze Beamforming microfoons concentreren zich op de actieve spreker terwijl omgevingsgeluiden worden onderdrukt.

Ook is de Logitech Rally Bar uit te breiden met drie Rally-microfoonpods voor een grotere dekking. Ter illustratie vind je hieronder een filmpje die de mogelijkheden goed weergeeft.

Ook is de camera in de Logitech Rally Bar een 4K Ultra HD camera die uitstekende kleuren en uitzonderlijke optische nauwkeurigheid leveren. Met de camera is het mogelijk om 15 x in te zoomen (waarvan 5 x optisch en 3 x digitaal). Daarnaast beslaat de camera d.m.v. mechanisch pannen, kantelen en tillen een bereik van 130° in de breedte en van 80°  in de hoogte.

Kortom: de Logitech Rally Bar bezorgt je dé alles-in-één videoconferentie ervaring voor de kleine, middel en grote vergaderruimtes.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

 

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment