Help mij kiezen

Scrum

Wat is scrum? ✓ Optimaliseer uw teamprocessen d.m.v. scrum ✓ Interactieve scrum sessies d.m.v. touch ✓ Effectief samenwerken ✓ Onze experts helpen u verder

Wat is scrum? Het is een methode om teamprocessen duidelijk in kaart te brengen. Deze ‘nieuwe’ vorm van werken en vergaderen is bij zowel kleine als grote bedrijven erg populair. Bedrijven zijn opgedeeld in verschillende teams, waarbij de ’teamgenoten’ elkaar goed aan kunnen vullen.

De mogelijkheden van een scrum sessie

Een scrumteam bestaat uit drie disciplines. Een producteigenaar, een ontwikkelingsteam en een scrummaster. Het is een efficiënte manier van samenwerken. Iedere dag start met een korte, staande meeting (daily stand). De vergadering duurt maximaal 15 minuten, waarin er 3 vragen worden beantwoord:

  • Wat heb je gisteren gedaan?
  • Wat is je planning voor vandaag?
  • Ben je tegen problemen aangelopen?

Scrum

Als je werkt met scrum kan een scrumboard een handig hulpmiddel zijn om de status van je taken zichtbaar te maken. De belangrijkste bovenaan, de minder belangrijke taken daaronder. Scrum met behulp van een touchscreen zorgt voor interactiviteit binnen uw team. Bovendien kunt u de digitale aantekeningen eenvoudig sturen naar de aanwezigen van de meeting. Een touchscreen is vergemakkelijkt het werken met scrum. Geen foto’s van aantekeningen, maar uw aantekeningen direct digitaal.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: