Help mij kiezen
Overige

CTOUCH Laser SKY 86 UHD

CTOUCH Laser SKY
3.600,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

De Laser Sky serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De CTOUCH Laser SKY 86 UHD past perfect in grote klaslokalen en vergaderruimtes.

CTOUCH Laser SKY 86 UHD | 5 jarige on-site garantie

De CTOUCH Laser Sky 86 inch beschikt over de beste specificaties van dit moment, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De CTOUCH Laser Sky Ultra HD is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Android Operating system, waar standaard al hele handige applicaties op staan, zoals een browser en een whiteboardtool.

De schermen werken zeer intuïtief; Wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de CTOUCH Home knop. Wanneer u Kiest voor de CTOUCH Laser Sky bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Op de schermen krijgt u namelijk wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser SKY serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de CTOUCH Laser Sky 86 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Laser SKY 86 UHD

Download brochure
Schermdiagonaal 86 inch | 218 cm
Maximale kijkafstand: 8 meter +
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 106
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
De kenmerken in het kort
Maximale kijkafstand: 8 meter +
3.600,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk