Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Ctouch Laser Sky

CTOUCH Laser SKY 75 UHD

CTOUCH Laser SKY

De Laser Sky serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De CTOUCH Laser SKY 75 UHD past perfect in middelgrote klaslokalen en vergaderruimtes.

CTOUCH Laser SKY 75 UHD | 5 jarige on-site garantie

De CTOUCH Laser Sky 75 inch beschikt over de beste specificaties van dit moment, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De CTOUCH Laser Sky Ultra HD is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Android Operating system, waar standaard al hele handige applicaties op staan, zoals een browser en een whiteboardtool.

De schermen werken zeer intuïtief; Wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de CTOUCH Home knop. Wanneer u kiest voor de CTOUCH Laser Sky bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Op de schermen krijgt u namelijk wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser SKY serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de CTOUCH Laser Sky 75 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Laser SKY 75 UHD

Download brochure
Schermdiagonaal 75 inch | 191 cm
Optimale kijkafstand 7 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 85
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
2.800,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 75 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 7 jaar
Optimale kijkafstand 7 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk