Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Touchscreens

CTOUCH Leddura 2Share 86

Wist u dat 89% van de mensen die een presentatie moet geven, zich zorgen maakt over falende technologie? Dat is zonde! De CTOUCH Leddura 2Share 86 inch maakt presenteren makkelijk. In een paar seconden deelt u namelijk uw presentatie draadloos op het scherm. U heeft alleen stroom nodig.

CTOUCH Leddura 2Share 86 inch

Bent u ook klaar met het laten zien van uw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van CTOUCH wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. U kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal bord waar u op kunt annoteren. De CTOUCH Leddura 2SHARE is compatible met Windows / Mac, smartphone en tablet. Bovendien kunt u tijdens uw presentatie aantekeningen maken op het digitale whiteboard.

De CTOUCH Leddura 2SHARE wordt geleverd met een set USB guest dongles, zodat u binnen een paar seconden verbinding maakt. Bovendien kunnen er tot 64 gebruikers verbinding maken tijdens de vergadering. Bovendien zorgen de geïntegreerde 80 Watt JBL luidsprekers voor een perfect geluid.

Heeft u interesse in de CTOUCH 2Share?

Bent u enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de Leddura 2Share! Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • 3 jarige garantie on site garantie
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

Voor de bevestiging van de CTOUCH Leddura 2Share heeft u bovendien de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH.

Heeft u vragen over de CTOUCH Leddura 2Share 86 inch? Neem gerust contact met ons op!


Specificaties CTOUCH Leddura 2Share 86

Download brochure
Schermdiagonaal 86 inch | 218 cm
Optimale kijkafstand 8 meter en verder
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 106
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
4.700,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 86 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 8 meter en verder

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk