help mij kiezen
Overige

CTOUCH Laser NOVA 86 UHD

CTOUCH Laser NOVA

De Laser NOVA serie van CTOUCH is hét scherm om de 21st century skills te stimuleren. De belangrijkste toevoegingen aan het scherm zijn een air mouse, de COS (CTOUCH Operating System) en de ingebouwde MirrorOp App voor draadloos delen. Vanwege de uitmuntende specificaties van de CTOUCH Laser NOVA 86 UHD is het perfect voor het klaslokaal (geschikt voor grote klaslokalen).

CTOUCH Laser NOVA 86 UHD | COS CTOUCH Operating System

De CTOUCH Laser NOVA 86 inch beschikt over uitstekende specificaties, zoals een Ultra HD beeldresolutie, 80 watt ingebouwde speakers van JBL en de 32-punts Adaptive Touch techniek. De CTOUCH Laser NOVA Ultra HD is daarnaast voorzien van het nieuwste CTOUCH Operating System, waar standaard handige applicaties op staan. U kunt hier ook uw favoriete apps via de CTOUCH app store aan toevoegen.

Met de ingebouwde Barco MirrorOp App is het mogelijk om het beeld en geluid van uw device (iOS, Android en Windows) naar het scherm te streamen. De schermen werken zeer intuïtief; wilt u terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de CTOUCH Home knop. Wanneer u kiest voor de CTOUCH Laser NOVA bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.

Op de schermen krijgt u als onderwijsinstelling namelijk tot wel 7 jaar garantie (5 jaar on-site + 2 jaar op spare parts). Bij de CTOUCH Laser NOVA 86 inch UHD ontvangt u de dynamische pen. Met deze actieve pen kunt u de muis overnemen en van afstand bedienen (bijvoorbeeld voor het openen van programma’s).

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor ingebouwde OPS module. Een OPS module betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al uw taken kunt verrichten. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de CTOUCH Laser NOVA serie heeft alles wat nodig is om uw lessen duurzaam interactief te maken. Heeft u vragen over de CTOUCH Laser NOVA 86 inch of gehele serie van CTOUCH? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties CTOUCH Laser NOVA 86 UHD

Download brochure
Schermdiagonaal 86 inch | 218 cm
Maximale kijkafstand: 8 meter +
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 106
Garantie 7 jaar (5 jaar on site)
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
3.895,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Maximale kijkafstand: 8 meter +
Beelddiagonaal 86 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 7 jaar
Optimale kijkafstand 8 meter en verder

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk