help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

Logitech Full HD webcam

Logitech HD Pro webcam

Bent u op zoek naar een webcam voor uw vergaderingen? De Full HD webcam van Logitech is wat u zoekt. De Logitech Full HD webcam is hét instapmodel voor kleine vergaderruimtes. Maak een goede indruk de uitstekende beeldkwaliteit. Of u nu videogesprekken of opnames maakt, u bent duidelijk te zien met scherpe details en levendige kleuren, met vloeiende video dankzij de Full HD 1030 p met 30 frames per seconde.

Logitech Full HD webcam | Hét instapmodel voor uw vergaderruimte

De Full HD webcam van Logitech beschikt over een Full HD glazen lens en een eersteklas autofocus. De glazen lens met vijf elementen legt haarscherpe, heldere afbeeldingen vast en de eersteklas autofocus past zich vloeiend en precies aan. Dankzij automatische HD-lichtcorrectie wordt de webcam nauwkeurig op de lichtomstandigheden afgesteld voor heldere beelden met een goed contrast, zelfs als je in een zwak verlichte omgeving zit.

De Logitech Full HD Webcam heeft twee microfoons, één aan elke kant van de camera, waardoor de webcam geluid vanuit iedere hoek realistischer kan vastleggen. Klein, flexibel en instelbaar, de Full HD webcam van Logitech biedt een geheel nieuwe kijk op videobellen.


Specificaties Logitech Full HD webcam

Resolutie Full HD
Ingebouwde microfoon Stereo
Focus Automatisch
Zoom Nee
Kijkhoek 78 graden
Geschikt voor Skype for Business en Microsoft Windows Hello
Geschikt voor Android, Chrome OS, macOS, Windows
100,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk