Help mij kiezen

Vergaderscherm advies

Voor de inrichting van vergaderruimtes is een vergaderscherm uitermate geschikt. Met behulp van een vergaderscherm kan je op een interactieve manier vergaderen. Ook zorgt het ervoor dat je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze kunt presenteren.

Voor de inrichting van vergaderruimtes is een touchscreen of vergaderscherm uitermate geschikt. Met behulp van een vergaderscherm kan je op een interactieve manier vergaderen. Ook zorgt het ervoor dat je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze kunt presenteren. Het is ons doel dat onze klanten een presentatiescherm ook daadwerkelijk interactief gaan gebruiken. Hoe? In het bijzonder door de gebruikerservaring dus simpel te houden.

Vergaderscherm

Interactief werken met een vergaderscherm via de ingebouwde OPS PC

De uitgebreide interactieve functies van Microsoft zorgen ervoor dat het touchscreen eenvoudig te bedienen is. Met de Vergaderscherm samsungaanraakfuncties kan het scherm door meerdere gebruikers tegelijk bediend worden. Om alles nóg handiger te maken, zitten er interactieve functies in office producten als powerpoint, word en excel. Ook op een Ctouch touchscreen zijn deze interactieve functies beschikbaar.

Iedereen weet eigenlijk wel met Microsoft of Windows te werken. Voor het optimaal benutten van de interactieve mogelijkheden raden we daarom een ingebouwde Ops pc aan. De Ops pc is zoals een volwaardige Windows 11 computer en je kunt deze anders gezegd zien als de thuisbasis van het presentatiescherm. Kortom, de windows 11 zorgt voor de interactieve mogelijkheden van het touchscreen.

Bij de Ops pc wordt ook een licentie voor draadloos delen meegeleverd. Daardoor is het mogelijk om draadloos beelden te streamen via Miracast, iOS en Android. Wil je de producten ook graag laten installeren? Geen enkel probleem! Wij laten het presentatiescherm namelijk volledig gebruiksklaar achter; zo hoort bij de installatie:

  • Installatie presentatiesysteem aan de door jou gekozen bevestiging
  • Aansluiten, updaten en juist afstellen productenpc
  • Uitgebreide uitleg van de functies van het scherm

Na de aanschaf leggen wij dus alle functies van het presentatiescherm & windows 11 (touch functies) uit, zodat het scherm direct volledig benut kan worden.

Waarom een vergaderscherm bij Newcandle?

Newcandle heeft 15 jaar ervaring met het plaatsen van gebruiksvriendelijke en betrouwbare vergaderschermen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste vergaderscherm voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste vergaderscherm
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk vergaderscherm het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op met onze experts.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: