Help mij kiezen

Interactief vergaderen

Interactief vergaderen zorgt voor betere resultaten. De werkplaats van 2020 ziet er Effectieve vergaderingen ontstaan echter niet vanzelf. Het begint natuurlijk bij de juiste houding en instelling. Minstens zo belangrijk is het gebruik van de juiste apparatuur.

Interactief vergaderen | Hoe werkt dat precies?

Interactief vergaderen zorgt voor betere resultaten. De werkplaats van 2025 ziet er anders uit; effectieve vergaderingen ontstaan echter niet vanzelf. Het begint natuurlijk bij de juiste houding en instelling. Minstens zo belangrijk is het gebruik van de juiste apparatuur. Hierin kunnen veel bedrijven nog wel een slag slaan. Het filmpje hieronder schetst een goed beeld van de mogelijkheden:

Bij het gebruik van de juiste apparatuur is effectief werken dus een stuk gemakkelijker. Wat komt er kijken bij de juiste apparatuur? Dat is afhankelijk van hoe je vergadert of presenteert. Het begint bij de keuze van het juiste scherm. In een wereld met veel verschillende merken en types, vind je het wellicht lastig om de juiste keuze te maken. De touchscreens van CTOUCH zijn een aanrader voor jouw organisatie; onder meer omdat Ctouch zich dag in dag uit bezig houdt met effectief samenwerken. Benieuwd naar Effectief samenwerken met CTOUCH? Bekijk de brochure.

Een Ops pc voor interactief werken & videoconferencing

Eén van de belangrijkste is de OPS PC. Deze Open Pluggable Specification is een ingebouwde Windows 10 PC en de basis van jouw interactieve vergaderingen. Gebruik het Microsoft whiteboard voor het maken van digitale aantekeningen of werk in de Microsoft Edge webbrowser om aantekeningen te maken in PDF bestanden en websites. Is de vergadering afgelopen? Verstuur de aantekeningen dan eenvoudig via de e-mail.

Microsoft maakt het middels Windows 10 mogelijk om op een eenvoudige manier interactief te vergaderen, zonder lange trainingen van werknemers; snel, effectief en to the point. Onze installateurs leveren de producten af, maken alles gebruiksklaar en geven jou en jouw collega’s een uitleg zodat jullie direct kunnen beginnen.

De details van interactief vergaderen zitten in de accessoires; zoals een verrijdbaar onderstel en een webcam. Doet jouw organisatie veel aan videoconferencing dan is een juiste webcam erg belangrijk, zoals te zien is in onderstaand filmpje:

Naast de juiste hardware, zoals het scherm, de PC en de webcam is de software minstens zo belangrijk. Gebruik Office 365 voor de ultieme manier van samenwerken. Bekijk hier de Snelcursus Office 365. Wil je interactief vergaderen en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie over interactief vergaderen? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment