Help mij kiezen

Touchscreen huren

Wil jij je boodschap op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? We leveren uitsluitend touchscreens van hoogstaande kwaliteit. Een touchscreen huren bij Beamers & Touchscreens.nl doe je inclusief afleveren & ophalen, en is inclusief uitleg van de functies. Voor een vast bedrag per dag!

Ben je tijdelijk op zoek naar een touchscreen huren voor jouw vergaderruimte, ontvangstruimte of een event zoals een beurs? Wil je deze niet direct aanschaffen, maar liever huren? De Newcandle verhuurservice helpt je verder. Een touchscreen huren kan in de vorm van een digibord, touchscreen en beeldscherm. Kijk hieronder voor meer informatie.

Touchscreen huren

Een touchscreen huren? Een verrijdbare én elektrische in hoogte verstelbare opstelling

De mogelijkheden van een touchscreen zijn grenzeloos. Een touchscreen wordt altijd geplaatst op een verrijdbaar onderstel en na de installatie leggen we je hier graag het een en ander over uit. Ben je op zoek naar een geavanceerder systeem? Bijvoorbeeld met een ingebouwde Pc en een videconference systeem maak je de oplossing helemaal compleet.

Voor het optimaal benutten van de interactieve mogelijkheden raden we het gebruik van de interactieve functies van Windows aan. Het touchscreen werkt intuïtief en is onderhoudsarm. Ben je op zoek naar het huren van een touchscreen voor meerdere dagen? Neem contact op met één van onze adviseurs en we maken een offerte op maat.

Waarom een touchscreen huren bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen monitor dat past bij jouw behoeften
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is.

* Leveringen zijn tegen een meerprijs in heel Nederland en België mogelijk

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment