Help mij kiezen

Logitech Tap Room solution

Logitech Tap Room solution videoconference systeem kopen ✓ Van instapmodellen tot professionele systemen ✓ Betrouwbare videoconferencing ✓ Direct uit voorraad leverbaar ✓ Voor Microsoft Teams, Zoom & Google Meet


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Transformeer elke ruimte in een Logitech Tap Room solution door één aanraking, bedraad of draadloos delen van content. In het midden van de ruimte bedien je het systeem met de Logitech Tap. De Logitech Tap Room solution is verkrijgbaar in kleine, medium, of grote configuraties met bijpassende accessoires voor iedere ruimte.

Logitech-Tap-rooms-solution

Met het ruime scherm van 10,1”, de strakke afwerking en de bewegingssensor zodat deze altijd gebruiksklaar is, heeft de Logitech Tap een gestroomlijnd en onopvallend design en is precies zichtbaar genoeg in de ruimte. De HUB wordt onder de tafel of in het tv-meubel aan de wand weggewerkt en de kabels worden uit het zicht weggewerkt zodat alleen de Tap zichtbaar is. Met deze gedachte is Logitech aan het ontwerp begonnen voor deze totaaloplossing.

Logitech Tap Room solution – Binnenstappen en direct beginnen

Op de Logitech Tap wordt een rooms account aangemaakt waarna je je collega’s of klanten en het Microsoft Teams Room account uitnodigt  voor een videogesprek. Loop naar de gekozen vergaderruimte en begin daarna direct met jouw videogesprek. Je kunt de vergadering beginnen met één enkele aanraking op de Tap Touch Console.

De vergaderruimte wordt dan aangegeven met ‘bezet’ in de Teams agenda. Het systeem kan daarnaast via een USB kabel op elke computer worden aangesloten als extra beeldscherm. Zo ligt aanraakbediening dus binnen handbereik voor samenwerking in teams, digitale aanwijzingen, automatisering van ruimtes, omgevingsregeling en talloze andere workflows.

Logitech heeft de Logitech Tap systemen op basis van de grootte van de vergaderruimte in drie opstellingen verdeeld. Bij Newcandle benoemen we ze als: SmallMedium en Large.

Logitech-Tap-rooms-solution

De Logitech Tap Small | Voor de kleinere vergaderruimtes

Logitech Tap room solution small

De Logitech Tap small heeft alles wat je nodig hebt voor de kleine vergaderruimtes. Zo bevat deze opstelling een Logitech Meetup camera systeem met geïntegreerde ultrasone speakers. Een dergelijke camera is uitermate geschikt voor ruimtes met een kijkafstand van tot 3. De Logitech Meetup beschikt over een 5 x digitale zoomfunctie.

Daarnaast zit bij deze opstelling natuurlijk de standaard bijgeleverde producten zoals de Logitech Tap Touch Console, een 10 meter strong-USB kabel, Bevestiging voor de Logitech Meetup, de mini PC(HUB) en de bevestiging voor deze HUB.

De Logitech Tap Medium | Voor de middelgrote ruimtes

Logitech Tap mediumDe Logitech Tap medium heeft alles wat je nodig hebt voor de middelgrote- tot grote vergaderruimtes. Zo bevat deze opstelling een Logitech Rally camera systeem met één externe Rally speaker en één Logitech uitbreidingsmicrofoon. Een dergelijk camera systeem is uitermate geschikt voor ruimtes met een kijkafstand van 5 tot 8 meter.

De Logitech Rally is een 4K UHD camera met een 15 x optische zoomfunctie, gezichtsherkenning en een motion-detection functie. Het is mogelijk om de camera mechanisch te pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en 80° in de hoogte. Daarnaast zit bij deze opstelling natuurlijk de standaard bijgeleverde producten zoals de Logitech Tap Touch Console, een 10 meter strong-USB kabel, Logitech Rally Mounting Kit, de mini PC(HUB) en de bevestiging voor deze HUB.

De Logitech Tap Large | Voor de grote vergaderruimtes

Logitech Tap large

De Logitech Tap large heeft alles wat je nodig hebt voor de grote vergaderruimtes. Zo bevat deze opstelling een Logitech Rally camera systeem met 2 externe Rally speakers en 2 Logitech Mic pods. Dit systeem is uitermate geschikt voor ruimtes met een kijkafstand van 8 meter. De Logitech Rally is een 4K UHD camera met een 15 x optische zoomfunctie, gezichtsherkenning en een motion-detection functie. Het is mogelijk om de camera mechanisch te pannen, kantelen en tillen met een bereik van 130° in de breedte en 80° in de hoogte.

Daarnaast zit bij deze opstelling natuurlijk de standaard bijgeleverde producten zoals de Logitech Tap Touch Console, een 10 meter strong-USB kabel, Logitech Rally mounting Kit, mini PC (HUB) en de bevestiging voor deze HUB. Dit is dan ook de meest complete opstelling.

Logitech Tap Room 10 inch tablet | Het oog wil ook wat

Logitech Tap

Dé touch controller voor kameroplossingen is het responsieve 10,1 inch touchscreen van Logitech: De Logitech Tap. Het systeem is er i.c.m. verschillende bevestigingsmogelijkheden, waarbij de kabelmanagement altijd prioriteit heeft. Geen kabels door de ruimte en de vertrouwde Microsoft Teams of Zoom software om een videoconference te starten. Eenvoudig inloggen in de Teams omgeving en starten.

Logitech Room solutions - Teams

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT