Help mij kiezen
Overige

Casio XJ-V10X

795,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Met de Casio XJ-V10X biedt Casio als eerste een écht betaalbare LED projector voor het onderwijs en voor bedrijven. De LED projector projecteert in 4:3 (XGA) en heeft 3.300 ANSI lumen (de lichtopbrengst). Door de nieuwe LED -en Laser Hybride technologie kunt u tot wel 20.000 uur genieten van uw projector. Daarnaast zit er een garantie van 3 jaar / 10.000 branduren op de Casio projector.

De Casio XJ-V10X | De lichtbron van de toekomst

Met de innovatieve hybride laser- en LED-lichtbron zijn de projectoren van CASIO vooruitstrevend op het gebied van milieubescherming. De projectoren van CASIO hebben een lichtsterkte tot 4.000 ANSI-lumen en hebben geen kwikdamplampen nodig. Bovendien reduceert de combinatie van laser en LED het energieverbruik tot 40 procent, waardoor ook de bedrijfskosten worden verminderd.

Duurzame lichtbron
De kracht van de CASIO-projector zit binnenin: namelijk de hybride laser- en LED-lichtbron. De innovatieve lichtbron zorgt niet alleen voor een goede projectiesterkte, maar slaagt er dankzij de geringe slijtage in de lichtopbrengst hoog te houden. Daarbij heeft de lichtbron een levensduur van 20.000 uur, waarmee onvoorziene uitval door defecte lampen wordt voorkomen. Dit betekent een levensduur van 15 jaar bij een dagelijks gebruik van zes uur per dag, 220 dagen per jaar.

Met één druk op de knop klaar voor gebruik
Dankzij de Direct On/Off-functie hebben CASIO-projectoren na hooguit acht seconden hun maximale helderheid bereikt. Lange wachttijden en vervelende opwarm- en afkoelfasen behoren daarmee tot het verleden. En dat bespaart kostbare tijd! De les kan meteen beginnen en flexibeler worden vormgegeven, want de projector kan op elk moment snel uit -en aangezet worden.


Specificaties Casio XJ-V10X

Projectie techniek LED / Laser
Resolutie 1024 x 768p
Lichtrendement 3.300 ANSI lumen
Beeldverhouding 4:3
Projectieformaat: Tot 300 inch
Branduren lichtbron 20.000 branduren
Garantie apparaat 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Lamp garantie 10.000 branduren / 5 jaar
Ingebouwde speakers 16 Watt
De kenmerken in het kort
Projectieformaat: Tot 300 inch
795,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk