help mij kiezen
Overige

Barco Clickshare CS-100

Barco Clickshare

Met de Barco CS-100 streamt u op zeer eenvoudige wijze uw content naar het grote scherm. De USB aansluiting van de Barco Clickshare doet u in uw PC of laptop, zodat u draadloos uw content kunt streamen. Hierna kan er maximaal 1 gebruiker tegelijkertijd op het scherm.

Met de Barco Clickshare 100 is het ook mogelijk om de content van uw tablet of smartphone draadloos te streamen. Dit doet u door de Barco Clickshare app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Barco CS-100 | Draadloos Full HD content streamen

De Barco Clickshare is perfect voor de kleinere vergaderruimtes. Bovendien kunnen er maximaal acht gebruikers verbinding maken met de Barco Clickshare. Bij de Barco CS-100 wordt standaard 1 USB Button meegeleverd. Indien u meerdere buttons wilt, is het mogelijk om deze aan uw bestelling toe te voegen. In onderstaande afbeelding ziet u de verschillen tussen de verschillende Barco systemen:

Heeft u vragen over de Barco systemen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op: 010 800 9885.


Specificaties Barco Clickshare CS-100

Download brochure
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 2
975,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 2

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.