help mij kiezen
Overige

Smartboard X880

De digitale schoolborden van SMART zijn de meest bekende digiborden in Nederland. Deze naamsbekendheid is niet zomaar ontstaan. De digiborden van SMART zijn namelijk gebruiksvriendelijk én kunnen tegen een stootje. Dit model, de Smartboard X880, betreft de breedbeeldversie met een beeldverhouding van 4:3.

Smartboard X880 | Lesgeven met het beste digibord

Bedien het Smartboard X880 met uw vinger of met de SMART pennen. Tevens is het mogelijk om met de fysieke wisser, digitale aantekeningen te verwijderen. Ook werkt u met de digiborden van SMART natuurlijker, intuïtiever en effectiever.

De SMART Notebook software staat bekend om het gebruiksgemak. De software sluit bovendien perfect aan bij de vier verschillende kleuren pennen en digitale wisser. Hierdoor krijgen de leerkrachten het gevoel echt op het bord te schrijven.

Kiest u voor een SMART Board dan bent u verzekerd van een digibord van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u het Smartboard X880 combineren met de gebruiksvriendelijke ultra short throw projectoren van Epson. Zo kunt u kiezen uit de Epson EB-670 en de Epson EB-680.


Specificaties Smartboard X880

Download brochure
Scherm diagonaal 77 inch (196cm)
Beeldverhouding 4:3
Techniek: Pen en hand
Multi touch Ja
Afmeting (B x H x D) cm 168 x 135 x 16
Gewicht 23,6 KG
Garantie 5 jaar
Garantie Verlenging Nee
Accessoires Pen, Software
1.540,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Techniek: Pen en hand
Beelddiagonaal 77 inch (196cm)
Beeldverhouding 4:3

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk