help mij kiezen
Overige

Smartboard M685

De digitale schoolborden van SMART zijn de meest bekende digiborden in Nederland. Deze naamsbekendheid is niet zomaar ontstaan. De digiborden van SMART zijn namelijk gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Het Smartboard M685 betreft de breedbeeldversie met een beeldverhouding van 16:10.

Smartboard M685 | Lesgeven met het beste digibord

U kunt het Smartboard M685 bedienen met uw vinger of met de SMART pennen. U werkt met de digiborden van SMART natuurlijker, intuïtiever en effectiever. De SMART Notebook software staat namelijk bekend om het gebruiksgemak. De software sluit daarmee perfect aan bij de vier verschillende kleuren pennen en digitale wisser.

De software die u kunt gebruiken is de SMART DViT (Digital Vision Touch) technologie. Het Smartboard M685 ondersteunt dubbele aanraakmodus, dubbele schrijfmodus en intuïtieve gebaren zoals werpen, roteren en zoomen. Deze zijn beschikbaar in multi touch-besturingssystemen zoals Windows 7 of Mac Snow Leopard.

Het SMART Board M685 beschikt bovendien over een duurzaam interactief oppervlak en schadebestendige pennen. Kiest u voor een SMART Board dan bent u verzekerd van een digibord van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u het Smartboard M685 combineren met de gebruiksvriendelijke ultra short throw projectoren van Epson. Zo kunt u kiezen uit de Epson EB-675 W en de Epson EB-685 W.


Specificaties Smartboard M685

Download brochure
Techniek: Pen en hand
Scherm diagonaal 87 inch (221cm)
Beeldverhouding 16:10
Afmeting (B x H x D) cm 197 x 131 x 15
Multitouch Ja
Gewicht 23,1 KG
Accessoires Pen, Software
Garantie 2 jaar
Garantie Verlenging Nee
1.460,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Techniek: Pen en hand
Beelddiagonaal 87 inch (221cm)
Beeldverhouding 16:10

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk