Help mij kiezen
Overige

Smart Kapp 42 inch

Smart Kapp 42 inch
650,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

De SMART Kapp 42 is een digitale flipover waarmee u op een interactieve manier notities kunt maken en delen met uw collega’s. Schrijf en teken op de glasplaat met de meegeleverde marker en deel de notities met gekoppelde mobiele devices. SMART Kapp dé digitale flipover. U schrijft met uw whiteboard stift op de SMART Kapp. U hoeft vervolgens geen foto’s van uw aantekeningen te maken, maar ontvangt deze direct  op uw tablet of telefoon. De ergernissen van een ‘ouderwets’ whiteboard vindt u hieronder:

Hoe werkt de Smart Kapp 42 inch?

Druk uw SMART Kapp aan en ga direct aan de slag. Met SMART Kapp is er geen complexe installatie nodig. Schrijf met een droog uitwisbare marker op de glasplaat en verwijder heel eenvoudig uw notities zonder dat deze sporen achterlaat op uw digitale flipover. Deel uw aantekeningen live met tot wel 250 deelnemers.

Smart Kapp 42

U kunt uw smartphone of tablet synchroniseren met de SMART Kapp 42 door de QR-code op het bord te scannen. Wanneer u uw smart device voor het eerst verbindt met de SMART Kapp wordt u direct doorgestuurd naar de App Store of Google Play store. Hier kunt u de SMART Kapp app downloaden. Na het installeren kunt u het mobiele apparaat verbinden met het bord en content delen met anderen.

Foto’s maken van aantekeningen is overbodig, net als meeschrijven. Sla uw aantekeningen direct op op een USB stick of verzend deze als PDF bestand via de e-mail. Tevens is het mogelijk om uw aantekeningen te beschermen met een pin code. Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Meegeleverde accessoires

De Smart Kapp 42 bestaat uit 3 markers en één wisser die hier speciaal voor ontworpen zijn. Deze kunt u opbergen in de houder van de SMART Kapp 42 of in het opbergvakje aan de achterkant van het bord. Ook wordt er een muurbeugel meegeleverd zodat u de SMART Kapp aan de muur kunt bevestigen.


Specificaties Smart Kapp 42 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 42 inch | 107 cm
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Displaytype Flipover
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 16
Garantie Eén jaar beperkte garantie
Verrijdbaar Ja
Draaibaar Ja
De kenmerken in het kort
Maximale kijkafstand: 1 tot 3 meter
650,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk