help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Overige

Sharp WCD

Sharp WCD

Er zijn meerdere displays, die interactiviteit koppelen aan de kracht van Microsoft Window. Maar er is maar één Sharp. Samen met Microsoft ontwikkelde Sharp het 70 inch, 4K-scherm Windows Collaboration Display. De Sharp WCD is zo ontworpen dat hij perfect ‘aansluit’ bij de Microsoft-tools als Office 365 en Microsoft Teams.

Sharp WCD | Windows Collaboration Display

Écht revolutionair is dat Sharp in dit display touch-technologie combineert met Internet of Things-sensoren (IoT) die werken met Azure Digital Twins van Microsoft. Op deze manier monitort het scherm het gebruik van de ruimte, de luchtkwaliteit, de lichtinval, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Deze data kunnen vervolgens door de facilitair beheerders worden ingezet om verwarming, koeling en ruimtereservering te optimaliseren.

Bovendien is het display uitgerust met een 4K-camera en een speciale microfoon en speakers voor videoconferencing. Daarnaast zorgt de USB-C-poort ervoor dat u uw devices snel én eenvoudig verbindt met het scherm. Een geïntegreerde draadloze verbinding maakt het eenvoudig om informatie te delen vanaf een pc, laptop, smartphone of tablet zonder dat er kabels nodig zijn.

Waar u ook bent (vergaderruimten, directiekamers of trainingsruimten), u bespaart uzelf en de deelnemers op afstand 10 minuten wachttijd bij het opstarten van videoconferenties. Ook beschikt het touchscreen over capacitieve touch technologie, die u wellicht kent van uw tablet of smartphone. Daarnaast zorgen Skype / Teams gecertificeerde audio en video voor de optimalisatie van uw vergaderingen.


Specificaties Sharp WCD

Download brochure
Schermdiagonaal 70 inch | 178 cm
Maximale kijkafstand: 7 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 78
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 12 Watt JBL
7.750,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 7 tot 8 meter
Beelddiagonaal 70 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 5 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk