Help mij kiezen

Prowise touchscreens

Prowise touchscreens ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 5 jaar ✓ Dolby 80 Watt speakers ✓ Professionele installatie (inclusief uitleg van de functies) door ons eigen montageteam

Het Prowise touchscreen beschikt over één van de beste schermen op het gebied van beeld- en geluid. De gebruikte materialen zijn van hoog niveau en zorgen samen met de Prowise hard- en software voor unieke onderwijs- en presentatiemogelijkheden. Het lage energieverbruik, de scherpe prijs en de standaard vijf jaar on site garantie zorgen voor een mooi totaalproduct.

Het 4K ultra HD panel staat garant voor een goede kijkervaring, waarbij gebruik wordt gemaakt van LG panels. Met een kijkhoek van 178° is de content op het scherm altijd voor iedereen zichtbaar o.a. dankzij de anti glare pro.  Bovendien garandeert de Prowise pixelgarantie dat bij defecte pixels het volledige touchscreen vervangen wordt.

Haarscherp en helder geluid bij Prowise touchscreens

De volledig geïntegreerde 2.1 soundbar zorgt voor een scherp en helder geluid. De twee ingebouwde speakers aan de voorkant en de subwoofer  aan de achterkant zijn Dolby Audio gecertificeerd. Op die manier beschikt je overal in de ruimte, zonder externe geluidsversterkers, altijd over een kwalitatief hoogwaardige geluidskwaliteit.

Prowise touchscreen

De vier in het Prowise touchscreen verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal/vergaderruimte binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand. Zo kun je eenvoudig via bijvoorbeeld Skype of Teams van afstand een vergadering of les bijwonen.

Bruikbaar voor iedereen

Roteer, sleep en zoom in of uit met meerdere gebruikers tegelijkertijd. De 32 touchpunten geven een hoge betrokkenheid van de les of vergadering en de ingebouwde lichtsensoren passen de helderheid van het scherm automatisch aan voor een optimale helderheid. Tot slot is de speciaal ontworpen afstandsbediening erg eenvoudig in gebruik.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment