Help mij kiezen
Overige

Epson EB-670

Epson EB-670
950,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u terecht voor de Epson EB-670 inclusief muurbeugel. Met een helderheid van 3.100 lumen, XGA-resolutie en een korte projectieafstand, projecteert u bovendien grote beelden vanaf korte afstand. Hierdoor zijn schaduwen en verblindend licht verleden tijd.

Hoge helderheid en hoogwaardige beeldkwaliteit

De 3LCD-technologie van Epson zorgt voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst. Dit betekent dat er bij daglicht helder wordt geprojecteerd. De projector beschikt ook over een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch. Hierdoor kunnen twee typen content worden weergegeven zonder verlies van kwaliteit.

Meer interactie en verbeterde leerervaring

Projecteer langer dankzij de verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur van de lamp. De beamerlamp heeft namelijk 10.000 branduren in de eco-modus. Ook kunnen er met de splitscreen functie twee beelden worden weergegeven, zonder verlies van kwaliteit. Bovendien kunt u met de iProjection-app content weergeven vanaf uw smartphone of tablet.

Met de projectiesoftware kunnen docenten en studenten tegelijk content delen. Combineer twee devices om één groot interactief scherm te maken. Ook kunt u met de splitscreen-functie twee afzonderlijke type content tegelijkertijd weergeven. Hierbij kunt u denken aan een lesprogramma vanaf een pc en een stilstaand beeld.

De Epson EB-670 – Uit de 600 serie van Epson

De Epson EB-670 komt uit de EB-600 serie van Epson. Deze serie is geschikt voor het onderwijs vanwege de volgende redenen:

  • Ultra short throw tot maximaal 100 inch. De projectie is direct vanaf de muur, waardoor de docent geen last heeft van schaduwen.
  • Heldere projecties, zodat ook in een ‘lichte’ ruimte het beeld duidelijk te zien blijft.
  • Langere levensduur van de beamerlamp, tot wel 10.000 banduren (2.800 ANSI Lumen in de eco-modus).
  • Goedkope vervangingslamp. De vervangingslamp voor deze projector is veel lager geprijsd dan elke andere. Dit scheelt een school veel in gebruikskosten.

De beamerlamp voor de Epson EB-670 heeft 5.000 branduren en wordt aangeboden op onze website www.mk-beamerlampen.nl


Specificaties Epson EB-670

Download brochure
Projectie techniek 3LCD
Resolutie 1024 x 768p
Lichtrendement 3.100 ANSI lumen
Beeldverhouding 4:3
Projectieformaat: Tot 100 inch
Branduren beamerlamp Tot 10.000 branduren
Garantie apparaat 3 jaar
Garantie verlenging Nee
Lamp garantie 1 jaar
Ingebouwde speakers 16 Watt
De kenmerken in het kort
Projectieformaat: Tot 100 inch
950,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk