Help mij kiezen

Beamer onderhoud

Bij Newcandle kunt u terecht voor al uw vervangingslampen. Maar het verlengen van de levensduur van de beamer en de beamerlamp staat voorop.

Bij Newcandle kunt u terecht voor al uw vervangingslampen. Maar het verlengen van de levensduur van de beamer en de beamerlamp staat voorop. Daarom bieden wij al onze klanten de kans om projectoren die wat ouder zijn een nieuw leven in te blazen door middel van beamer onderhoud.

Door beamer onderhoud aan uw beamers kunnen wij de levensduur van uw beamers en beamerlampen verlengen. Daarnaast wordt door het schoonmaken van de beamers het beeld zichtbaar helderder.

Beamer onderhoud

Beamer onderhoud werkt bij Newcandle werkt dit als volgt: Wij komen op vrijdag bij u langs om één projector, geheel vrijblijvend, op te halen zodat wij deze kunnen reinigen. Wij reinigen uw projector in het weekend en zorgen ervoor dat deze maandag weer in het lokaal hangt.

Op maandag zullen wij samen de kwaliteit van de gereinigde beamer evalueren, waarna we de mogelijkheden kunnen bekijken om al uw beamers van een reinigingsbeurt te voorzien. Het reinigen van uw beamer omvat onder andere het volgende:

  • Het reinigen buitenkant
  • Reinigen binnenkant (onder de printplaat)
  • Filters reinigen
  • Reinigen van de lucht doorlaat

Door beamer onderhoud bij Newcandle kunt u nog een tijd van uw huidige beamers genieten. Hierbij kunt u denken aan het verlengen van de levensduur met een jaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de levensduur van uw beamers en beamerlampen te verlengen.

Meer informatie over beamer onderhoud?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het Beamers & Touchscreens.nl assortiment