Help mij kiezen

Epos

Om jouw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl jou verschillende video conference systemen. Wij zijn partner van Epos, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

EPOS levert hoogwaardige audio-oplossingen die zijn ontworpen voor vergaderruimtes. Op basis van baanbrekende audio technologie streven zij ernaar audio-ervaringen te perfectioneren. Epos heeft de missie om de hele wereld beter te laten communiceren en samen te werken – altijd, overal en op elk apparaat. Ze gebruiken hiervoor de meest geavanceerde audio- en samenwerkingstechnologieën om oplossingen te creëren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. 

De Epos premium speakerphone – Tot 12 deelnemers

Organiseer conference calls met maximaal 12 deelnemers met de Epos premium speaker. Deze speaker is speciaal gelicenseerd voor gebruik met Microsoft Teams. Verbind je smartphone of computer via bluetooth en start overal waar je bent een groepsgesprek. De speaker wordt geleverd met een USB C kabel om mediabestanden af te spelen tijdens het gesprek, of om de Epos te verbinden met je pc. Met de knoppen op de speaker demp je de microfoon, regel je het volume en wissel je tussen gesprekken.

De 2 ingebouwde microfoons beschikken over ruisonderdrukking, waardoor je altijd goed verstaanbaar bent, ook in drukke ruimtes bij spontane calls. De speaker gaat tot 18 uur mee op een volle batterij en is via USB C binnen 3,5 uur volledig opgeladen. De Epos premium speaker is geschikt voor verschillende gesprekssoftware, waaronder Microsoft Communications, Skype for Business Team en Zoom.

De Epos premium speakerphone large – Tot 16 deelnemers

Werk samen op verschillende locaties via de Epos premium speakerphone large. Dankzij deze speakerphone maak je tot 16 collega’s in de ruimte, digitaal hoorbaar voor collega’s op afstand. De 6 ‘beamforming’ microfoons isoleren achtergrondgeluiden, zodat jij en je collega’s goed te verstaan zijn.

Je collega’s op afstand hoor je luid en duidelijk via de ingebouwde speaker, die voldoende volume produceert voor een middelgrote vergaderruimte. Je sluit de Epos premium speakerphone via bluetooth of usb op je laptop, smartphone of tablet aan.

WAAROM EEN VIDEOCONFERENCE SYSTEEM BIJ NEWCANDLE?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Teams etc.)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij jouw situatie?

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: