help mij kiezen
Video conference systemen

Logitech Brio x Epos medium

Logitech Brio x Epos

De Logitech Brio x Epos is hét instapmodel voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. Standaard wordt er één Logitech Brio en één Epos premium speakerphone geleverd. Tegen een meerprijs is deze bovendien uit te breiden met een extra Epos premium speakerphone, voor een verder bereik in de ruimte.

Logitech Brio

De Logitech Brio is een webcam die haarscherpe beelden maakt met een kijkhoek van maximaal 90 graden. De webcam is platform onafhankelijk. De infraroodsensor maakt de Logitech Brio ook geschikt voor gezichtsherkenning (extra beveiliging voor Windows Hello en andere gezichtsherkenningstechnologie). De meegeleverde afneembare clip maakt bevestiging aan een touchscreen erg eenvoudig. Tevens zorgt de USB ingang aan de bovenkant van het touchscreen voor een eenvoudige aansluiting. De Epos speakerphone is draadloos en werkt middels een USB dongel.

Logitech Brio x Epos speakerphone | Hét instapmodel voor video vergaderen

De webcam met 4K Ultra HD resolutie en HDR maakt heldere beelden met het juiste contrast. Hierdoor zijn de details goed zichtbaar. Zelfs met tegenlicht zijn de haarscherpe beelden in een kijkhoek van maximaal 90 graden duidelijk. Door middel van software wordt het beeld bijgesteld en zelf kan je nog 5 keer digitaal zoomen om delen van het beeld dichterbij te bekijken.

Kies voor deze mooie opstelling voor de kleinere vergaderruimtes en profiteer van professionele kwaliteit voor videovergaderingen. De Logitech Brio x Epos premium speakerphone zorgt voor goed beeld en geluid in elke omgeving.


Specificaties Logitech Brio x Epos medium

Download brochure
Resolutie 4K Ultra HD
Microfoon & speaker: Ja
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 4 personen
Ingebouwde microfoon & verlichting Ja
Kijkhoek 65, 78 en 90 graden
Geschikt voor Skype for Business en Microsoft Windows Hello
Geschikt voor Windows 7, 8.1 of 10 en Mac OS X 10.10 of hoger
495,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Resolutie 4K Ultra HD
Microfoon & speaker: Ja
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk