Help mij kiezen

Digiborden verhuizen

Uw huidige digiborden verhuizen naar een tijdelijke/nieuwe locatie? Beamers & Touchscreens.nl verzorgt het voor u. Onze AV-experts verzorgen de demontage, het vervoer en de installatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uw huidige digiborden verhuizen naar een tijdelijke/nieuwe locatie? Beamers & Touchscreens.nl verzorgt het voor u. Onze AV-experts ontfermen zich namelijk over de demontage, het vervoer en de installatie. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Digiborden verhuizen | Wij helpen u verder

Beamers & Touchscreens.nl verzorgt de demontage, het vervoer en de installatie voor basisscholen en middelbare scholen door heel het land. Een verhuizing heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde, zeker het verhuizen van digiborden, touchscreens en luidsprekers. Beamers & Touchscreens.nl ontzorgt u en uw collega’s. Wij verzorgen onder andere het volgende:

  • Demontage van de digiborden/touchscreen op de oude locatie
  • Transport naar de nieuwe locatie
  • Montage van de digiborden op de nieuwe locatie
  • Gebruiksklaar maken op de nieuwe locatie | Aansluiten op de aanwezige computers

Digiborden verhuizen          Digiborden verhuizen

We zorgen er dus voor dat de digiborden, eventuele speakers en touchscreens gebruiksklaar in het nieuwe gebouw worden opgeleverd. Daarnaast is het een mooi moment om over te gaan op nieuwe bekabeling. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

UW HUIDIGE DIGIBORDEN VERHUIZEN?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen