help mij kiezen
Overige

Smartboard M680

De digitale schoolborden van SMART zijn de meest bekende digiborden in Nederland. Deze naamsbekendheid is niet zomaar ontstaan. De digiborden van SMART zijn namelijk gebruiksvriendelijk en kunnen tegen een stootje. Het Smartboard M680 betreft de breedbeeldversie met een beeldverhouding van 4:3.

Smartboard M680 | Lesgeven met het beste digibord

U kunt het Smartboard M680 bedienen met uw vinger of met de SMART pennen. U werkt met de digiborden van SMART natuurlijker, intuïtiever en effectiever. De SMART Notebook software staat namelijk bekend om het gebruiksgemak. De software sluit daarmee perfect aan bij de vier verschillende kleuren pennen en digitale wisser.

De software die u kunt gebruiken is de SMART DViT (Digital Vision Touch) technologie. Het Smartboard M680 ondersteunt dubbele aanraakmodus, dubbele schrijfmodus en intuïtieve gebaren zoals werpen, roteren en zoomen. Deze zijn beschikbaar in multi touch-besturingssystemen zoals Windows 7 of Mac Snow Leopard.

Het SMART Board M680 beschikt bovendien over een duurzaam interactief oppervlak en schadebestendige pennen. Kiest u voor een SMART Board dan bent u verzekerd van een digibord van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien kunt u het Smartboard M680 combineren met de gebruiksvriendelijke ultra short throw projectoren van Epson. Zo kunt u kiezen uit de Epson EB-670 en de Epson EB-680.


Specificaties Smartboard M680

Download brochure
Scherm diagonaal 77 inch (196cm)
Beeldverhouding 4:3
Techniek: Pen en hand
Multitouch Ja
Afmeting (B x H x D) cm 166 x 131 x 15
Gewicht (kg) 18,5
Accessoires Pen, Software
Garantie 2 jaar
Garantie Verlenging Nee
1.410,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Techniek: Pen en hand
Beelddiagonaal 77 inch (196cm)
Beeldverhouding 4:3

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk