help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

SAMSUNG TOUCH PM55F-BC

De SAMSUNG TOUCH PM55F-BC is de all-in-one display die de touch technologie naar uw winkel haalt.

Klantenbinding met de SAMSUNG TOUCH PM55F-BC

De SAMSUNG TOUCH PM55F-BC voldoet aan de eisen van de retail, openbare ruimtes en transportomgevingen. Het touchscreen laat de gebruiker naadloos navigeren door de relevante content zonder tussenkomst van omgevingslicht of omgevingscondities. Het krachtige en aansturingssysteem geeft de gebruikers uitzonderlijke mogelijkheden om rijke en innemende content te laten zien.

Krachtig door een all-in-one compositie
In de SAMSUNG TOUCH PM55F-BC zit een krachtig aansturingssysteem, een ingebouwde mediaspeler en de touch technologie in een all in one product. De touch technologie en het gebruiksvriendelijke design zorgen voor een comfortabel en gemakkelijk navigeerbare digitale schrijfervaring. Ook zorgt de antireflectie glasplaat ervoor dat er geen weerspiegelingen in het scherm komen.

Doordat de SAMSUNG TOUCH PM55F-BC ontworpen zijn voor 24/7 gebruik, kunt u uw boodschap overbrengen zonder doorlopend onderhoud. Alle schermen worden namelijk getest op het weren van onder andere stof. Het scherm van Samsung zorgt voor een geheel nieuwe gebruikservaring in uw winkel. Zo kunnen uw klanten door de website scrollen en een bestelling plaatsen indien een product niet voorradig meer is. Het is ook mogelijk om uw klanten door middel van met dit Samsung touchscreen door uw winkel te navigeren.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij verwijzen u tevens graag naar onze algemene pagina Newcandle.nl


Specificaties SAMSUNG TOUCH PM55F-BC

Download brochure
Schermdiagonaal 55 inch | 140 cm
Optimale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Full HD | 1920 x 1080
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 26 kg
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 10 Watt
3.150,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Optimale kijkafstand: 1 tot 3 meter
Beelddiagonaal 55 inch
Resolutie Full HD (1920 x 1080)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 1 tot 3 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.