Help mij kiezen
Overige

Samsung DM65E-BR

2.995,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Voor de inrichting van vergaderruimtes zijn de touchscreens van Samsung erg geschikt. Met behulp van de Samsung DM65E-BR kunt u op een interactieve manier vergaderen. Ook geeft het scherm uw ruimte een professionele uitstraling.

Soepel & interactief typen met de Samsung DM65E-BR

De uitgebreide functionaliteiten zorgen ervoor dat de Samsung DM65E-BR eenvoudig te bedienen. Met de aanraakfuncties kan het scherm door meerdere gebruikers tegelijk bediend worden. Om alles nóg handiger te maken, wordt er bij de Samsung DM65E-BR een handwisser geleverd, waarmee grotere gedeelten van het scherm snel kunnen worden gewist. De gebruiker hoeft dus niet op zoek te gaan naar een speciale verwijdertoets.

Content beheer wordt leuker en interactiever
In het scherm is de MagicIWB S2 software verwerkt. Hiermee kunnen de gebruikers alles onafhankelijk bedienen en bekijken. Ook kan er gewisseld worden tussen verschillende schermen en bestanden. Bovendien kunt u de bestanden aan het einde van de sessie bijwerken, opslaan, kopiëren, afdrukken en delen voor toekomstig gebruik. Voor deze software is geen tussenkomst van een computer nodig.

Veelzijdige functionaliteit met uitgebreide connectiviteit
De Samsung DM65E-BR beschikt over auto-switching voor de touch-functies. Hierdoor zijn er geen verschillende kabels nodig voor de touch functies. Met behulp van de auto-switch sluit u uw laptop aan via de zijkant van het pennenbakje. De gebruiker doet de kabel in de USB-aansluiting, sluit hem aan op de laptop-PC en stelt de bron in.

Intuïtief design bevordert efficiency en bruikbaarheid
De Samsung DM65E-BR is ontworpen voor professioneel gebruik. Zo beschikt het over een handig pennenbakje aan de voorkant voor componenten die bij het display horen. Verder bevinden zich aan de voorkant van het display en aan de zijkant van het pennenbakje handige functietoetsen. Hiermee selecteert de gebruiker eenvoudig vaak gebruikte functies, zoals touch aan/uit, snelmenu, in/uitschakelen, touch-USB-uitgang en HDMI.

Wij verwijzen u graag naar onze algemene pagina Newcandle.nl


Specificaties Samsung DM65E-BR

Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Optimale kijkafstand: Tussen 5 en 6 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Full HD | 1920 x 1080
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 46 kg
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 10 Watt
De kenmerken in het kort
Optimale kijkafstand: Tussen 5 en 6 meter
2.995,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen