Help mij kiezen

Presentatiesysteem

Presentatiesysteem kopen ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Ingebouwde soundbar van JBL ✓ Professionele installatie & uitleg van de functies op locatie


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een presentatiesysteem? Je wil interactief vergaderen/presenteren? Je wilt digitale aantekeningen maken en deze direct opslaan of verzenden naar de aanwezigen in de vergadering of presentatie? Met andere woorden, je wil een presentatiesysteem!

Presentatiesysteem

Maar hoe zorg je voor een eenvoudige manier van interactief werken? Allereerst houden we de gebruikerservaring heel simpel. Wat heb je nodig? Natuurlijk het scherm: de Ctouch Riva. Het mobiele presentatiesysteem werkt immers intuïtief en is onderhoudsarm. Het Ctouch presentatiescherm wordt in het bijzonder gekenmerkt door:

 • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
 • Een ingebouwde 80 Watt soundbar van JBL | Vol en krachtig geluid
 • De TrueBeam Touch-technologie | Gebruik je vinger of pen om te schrijven; met je handpalm kan je eenvoudig wissen
 • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Interactiviteit op een gebruiksvriendelijke en simpele manier

PresentatiesysteemVoor de meest gebruiksvriendelijke opstelling, raden we het gebruik van een Ops pc aan. Deze ingebouwde computer draait op Windows 10 en je kunt deze anders gezegd zien als de thuisbasis van het presentatiesysteem. En wellicht nog belangrijker: met Windows 10 heb je op een eenvoudige manier de interactiviteit van je meeting te pakken (klik op de link voor meer informatie).

De OPS PC is bovendien voorzien van een licentie voor draadloos delen. Het is dus mogelijk om draadloos uw beeld te delen met het scherm (streamen via Miracast, iOS en Android). Wil je de producten graag laten installeren? Geen enkel probleem! Wij laten het presentatiesysteem namelijk gebruiksklaar achter; zo hoort bij de installatie:

 • Installatie presentatiesysteem aan de door jou gekozen bevestiging
 • Aansluiten en juist afstellen OPS module | Inclusief unieke Newcandle Wireless Sharing App
 • Uitleg van de functies van het scherm & de interactieve functies van Windows 10

Na de aanschaf leggen wij dus alle functies van het presentatiesysteem & Windows 10 (touch functies) uit, zodat het scherm direct volledig benut kan worden. Ben je ook op zoek naar een videoconference systeem? Klik op de link voor de mogelijkheden en meer informatie.

WAAROM EEN PRESENTATIESYSTEEM BIJ NEWCANDLE?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen (en dus ook met een presentatiesysteem) en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem of presentatiesysteem voor uw situatie:

 1. Advies voor het juiste interactieve systeem/presentatiesysteem dat past bij uw behoeften
 2. Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
 3. Advies juiste integratie met overige apparatuur
 4. Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons presentatiesysteem en andere producten vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: