De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Presentatiesysteem

Presentatiesysteem kopen? ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Ingebouwde soundbar van JBL ✓ Professionele installatie & uitleg van de functies op locatie

Bent u op zoek naar een presentatiesysteem? U wilt interactief vergaderen/presenteren? U wilt digitale aantekeningen maken en deze direct opslaan of verzenden naar de aanwezigen in de vergadering of presentatie? Met andere woorden, u wilt een presentatiesysteem!

Maar hoe zorgt u voor een eenvoudige manier van interactief werken? Allereerst houden we de gebruikerservaring heel simpel. Wat hebt u nodig? Natuurlijk het scherm: de CTOUCH Laser SKY. Het mobiele presentatiesysteem werkt immers intuïtief en is onderhoudsarm. Het CTOUCH presentatiescherm wordt in het bijzonder gekenmerkt door:

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • Een ingebouwde 80 Watt soundbar van JBL | Vol en krachtig geluid
  • Een ingebouwde annotatie app | Waardoor er gemakkelijk aantekeningen gemaakt kunnen worden
  • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Hoe gebruikt u het presentatiesysteem?

Voor de meest gebruiksvriendelijke opstelling, raden we het gebruik van een OPS PC aan. Deze ingebouwde computer draait op Windows 10 en u kunt deze anders gezegd zien als de thuisbasis van het presentatiesysteem. En wellicht nog belangrijker: met Windows 10 heeft u op een eenvoudige manier de interactiviteit van uw meeting te pakken (zie https://www.beamers-en-touchscreens.nl/vergaderruimte-of-kantoorruimte-inrichten/ voor meer informatie).

De OPS PC is bovendien voorzien van een licentie voor draadloos delen. Het is dus mogelijk om draadloos uw beeld te delen met het presentatiesysteem (streamen via Miracast, iOS en Android). Wilt u de producten graag laten installeren? Geen enkel probleem! Wij laten het presentatiesysteem namelijk volledig gebruiksklaar achter; zo hoort bij de installatie:

  • Installatie presentatiesysteem aan de door u gekozen bevestiging
  • Aansluiten en juist afstellen OPS module | Inclusief unieke Newcandle Wireless Sharing App
  • Uitleg van de functies van het scherm & de interactieve functies van Windows 10

Na de aanschaf leggen wij dus alle functies van het presentatiesysteem & Windows 10 (touch functies) uit, zodat het scherm direct volledig benut kan worden. Een overzicht van de specificaties van de totaalopstelling vindt u hieronder.

Meer informatie over een presentatiesysteem?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: