help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Video conference systemen

Logitech BRIO 4K webcam

Logitech BRIO 4K

De Logitech BRIO 4K is een webcam die haarscherpe beelden maakt met een kijkhoek van maximaal 90 graden. De webcam is o.a. geschikt voor Skype for Business en Zoom. De infraroodsensor maakt de Logitech BRIO ook geschikt voor gezichtsherkenning (extra beveiliging voor Windows Hello en andere gezichtsherkenningstechnologie).

De meegeleverde afneembare clip maakt bevestiging aan een touchscreen erg eenvoudig. Tevens zorgt de USB ingang aan de bovenkant van het touchscreen voor een eenvoudige aansluiting.

Logitech BRIO Webcam | Webcam met 4K resolutie

De webcam met 4K Ultra HD resolutie en HDR maakt heldere beelden met het juiste contrast. Hierdoor zijn de details goed zichtbaar. Zelfs met tegenlicht zijn de haarscherpe beelden in een kijkhoek van maximaal 90 graden duidelijk. Door middel van software wordt het beeld bijgesteld en zelf kunt u nog 5 keer digitaal zoomen om delen van het beeld dichterbij te bekijken.

Kies voor de meest geavanceerde webcam en profiteer van professionele kwaliteit voor videovergaderingen. De Logitech BRIO zorgt voor prachtige video’s in elke omgeving. De Logitech Brio is er ook i.c.m. een Jabra speakerphone (Logitech Brio x Jabra).


Specificaties Logitech BRIO 4K webcam

Download brochure
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 keer digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 2 deelnemers
Ingebouwde microfoon & verlichting Ja
Kijkhoek 65, 78 en 90 graden
Geschikt voor Skype for Business en Microsoft Windows Hello
Geschikt voor Windows 7, 8.1 of 10 en Mac OS X 10.10 of hoger
299,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 keer digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 2 deelnemers

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk