Help mij kiezen

Leverancier voor scholen

De technologie voor lesgeven gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Touchscreens, laptops en Chromebooks zijn niet meer uit klaslokalen weg te denken. We leveren uitsluitend touchscreens, computers en toebehoren van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren we een uitgebreide nazorg.

Al meer dan 10 jaar zijn we voor hardware leverancier en servicepartner voor scholen. Van digiborden tot touchscreens, en van laptops tot Chromebooks; we zijn bekend met de behoeften, wensen en uitdagingen binnen het klaslokaal. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bij Beamers & Touchscreens.nl ontzorgen we je namelijk volledig. We zorgen voor de installatie én leggen je uitgebreid uit hoe het werkt.

Onze diensten

Met meer dan 10 jaar ervaring ben je bij Newcandle op het juiste adres.
Touchscreens voor scholen
Digiborden of touchscreens voor jouw klaslokalen? De experts van Newcandle helpen met het maken van de juiste keuze. Bekijk het assortiment
Laptops & chromebooks
Chromebooks & laptops speciaal voor het onderwijs, met stevige behuizing en grote valbestendigheid. Bekijk het assortiment
Beheer & preventief onderhoud
Eén partij voor het beheer, preventief onderhoud en storingen van alle touchscreens en digiborden. Meer informatie

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Touchscreens als hulpmiddel bij jouw lessen – Niet meer weg te denken uit het klaslokaal

Touchscreens zijn vandaag de dag sterk verweven met het lesgeven. Leerkrachten gebruiken de borden op dag dagelijkse basis bij het geven van lessen en het tonen van educatieve beelden en video’s. Touchscreens zijn er in verschillende maten. Het ideale formaat touchscreen is o.a. afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Om een inschatting te maken van het juiste formaat touchscreen, kan je uitgaan van het onderstaande:

 • Klaslokalen van 1 tot 3 meter: 55 inch
 • Klaslokalen van 3 tot 5 meter: 65 inch
 • Klaslokalen van 5 tot 8 meter: 75 inch
 • Klaslokalen van 8 meter+: 86 inch

Touchscreens beschikken over een 4K beeldkwaliteit. In het assortiment vind je uitsluitend A merken, om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit zie je terug in de beeldkwaliteit, de speakers, de garantievoorwaarden en de schrijfervaring van het touchscreen. Voor de schrijfervaring wil je als gebruiker zo dicht mogelijk bij de ‘pen-op-papier’ ervaring komen.

Benieuwd naar het aanbod? Klik hier voor de diverse touchscreens.

2. Service contracten & touchscreen beheer – Eén partij voor beheer, onderhoud en storingen

Heeft jouw school meerdere merken of modellen digiborden en touchscreens ingekocht? Vaak ook nog bij verschillende leveranciers? Duidelijkheid bij garantiezaken of defecten is een veel voorkomend probleem. Hierdoor kan het namelijk warrig zijn waar aan te kloppen bij storingen en defecten. In de vorm van een onderhoudscontract ontzorgen wij scholenorganisaties in het beheer –en bij storingen van alle touchscreens en digiborden. Het onderhoudscontract is een servicecontract per opstelling per jaar en omvat o.a. het onderstaande:

 • Eén aanspreekpunt voor alle schermen, ongeacht merk of model
 • Labelen van alle schermen met de belangrijkste gegevens voor een snelle service
 • Transparante, snelle en duidelijke garantieafhandeling
 • Beheer van alle touchscreens en digiborden op overzichtelijke wijze

Ook is er de module ‘Preventief onderhoud’, de aanvulling op het onderhoudscontract waarbij we een jaarlijkse check doen van alle schermen. Onder het mom van: ‘voorkomen is beter dan genezen’, komt er een specialist op locatie om de status en werking van de schermen te controleren. Hierdoor houden we samen een goed overzicht én kunnen we problemen voor zijn.

Op zoek naar meer informatie over touchscreen beheer? Klik hier voor de mogelijkheden.

3. Chromebooks & laptops – Uitsluitend A-merken in verschillende soorten en maten

De laatste jaren is de behoefte aan goede laptops voor het onderwijzend personeel sterk veranderd. Digitaal lesgeven, videobellen met ouders of collega’s, het is de orde van de dag. Wij bieden geschikte laptops voor elke wens en budget.

Ook kiezen veel scholen naar een Chromebook voor elke leerling. Een ontwikkeling die goed past bij de digitalisering van deze wereld. Omdat Chromebooks veel te verduren kunnen krijgen, bieden wij uitsluitend Chromebooks aan die speciaal gemaakt zijn voor gebruik binnen het onderwijs. Een stevige behuizing met een grote valbestendigheid, touchscreen en een scherpe prijs zijn hierbij 3 belangrijke pijlers.

Benieuwd naar het assortiment Chromebooks & laptops? Klik hier voor de diverse pc’s.

4. Waarom onderwijsinstellingen bij Newcandle aan het juiste adres zijn?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren en opleveren van (interactieve) presentatiesystemen & videoconferencing. Onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, huddle rooms of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste systeem die past bij jouw situatie:

 • Advies voor het juiste (interactieve) presentatiesysteem & videoconferencing
 • Zorgvuldige installatie & uitgebreide nazorg
 • Implementatie én integratie met overige apparatuur
 • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten

Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel. Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.

 

Onze cases

Lees meer over onze afgeronde projecten
Voordelen van een digibord op school

Murmellius gymnasium

Voor het Murmellius gymnasium heeft Newcandle meerdere 75 inch touchscreens op een elektrische lift met whiteboards geplaatst. Meer informatie

Het Nieuwe Eemland

Voor het nieuwe Eemland - Meridiaan College heeft Newcandle een 75 inch touchscreen inclusief inklapbare whiteboards geplaatst. Meer informatie

Prins Floris school

Voor Basisschool Prins Floris in Papendrecht heeft Newcandle een 75 inch touchscreen op een elektrisch in hoogte verstelbare muurlift geplaatst. Meer informatie