Help mij kiezen

Servicecontracten & preventief onderhoud

Meerdere merken of modellen digiborden en touchscreens? Ingekocht over meerdere jaren? Geen probleem; wij bieden 1 aanspreekpunt voor alle schermen, ongeacht merk of model. Eén partij voor het beheer, preventief onderhoud en storingen van alle touchscreens en digiborden.

Heeft jouw school meerdere merken of modellen digiborden en touchscreens ingekocht? Vaak ook nog bij verschillende leveranciers? Duidelijkheid bij garantiezaken of defecten is een veel voorkomend probleem. Hierdoor kan het namelijk warrig zijn waar aan te kloppen bij storingen en defecten. In de vorm van een onderhoudscontract ontzorgen wij scholenorganisaties in het beheer –en bij storingen van alle touchscreens en digiborden. 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

"Eén partij voor het beheer, preventief onderhoud en storingen van alle touchscreens en digiborden."

Eén aanspreekpunt - Duidelijkheid bij garantiezaken

Meerdere merken of modellen digiborden en touchscreens? Ingekocht over meerdere jaren?

Geen probleem; wij bieden één aanspreekpunt voor alle schermen, ongeacht merk of model. Wij weten de weg bij de garantieafhandeling van diverse merken. Daarnaast labelen we alle schermen met eigen kenmerken, zodat we leerkrachten niet bij elk defect hoeven te voermoeien met vragen over serienummers en aankoopdata. Onze service maakt de garantieafhandeling bij storingen snel, transparant en duidelijk.

Touchscreen beheer - Duidelijk overzicht

Wij monitoren op een overzichtelijke wijze de status van alle schermen binnen de stichting of school. Welk scherm staat waar? Hoe lang valt dit scherm nog binnen de garantie? Wanneer moeten deze schermen worden vervangen? Allemaal vragen waar vaak niet snel een antwoord op te geven is.

Gebrek aan overzicht zorgt voor onduidelijkheid in de begroting en verrassingen bij defecten buiten de garantie. Wij maken tijdig meldingen van deze zaken en stellen een meerjarenplan op voor de kosten bij het vervangen van de touchscreen en digiborden.

Preventief onderhoud - Voorkomen is beter dan genezen

De module ‘Preventief onderhoud’ is om problemen met het touchscreen voor te zijn. Deze aanvulling op het onderhoudscontract houdt in dat we een jaarlijkse check doen van alle schermen. Een specialist komt op locatie langs om de status en werking van het scherm te controleren, zodat we samen een goed overzicht houden én we problemen voor zijn.

Onze cases

Lees meer over onze afgeronde projecten
Voordelen van een digibord op school

Murmellius gymnasium

Voor het Murmellius gymnasium heeft Newcandle meerdere 75 inch touchscreens op een elektrische lift met whiteboards geplaatst. Meer informatie
Vergelijking Ctouch, Prowise en Smartboard

Het nieuwe Eemland

Voor het nieuwe Eemland - Meridiaan College heeft Newcandle een 75 inch touchscreen inclusief inklapbare whiteboards geplaatst. Meer informatie

Prins Floris school

Voor Basisschool Prins Floris in Papendrecht heeft Newcandle een 75 inch touchscreen op een elektrisch in hoogte verstelbare muurlift geplaatst. Meer informatie