Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Viewsonic display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Viewsonic displays

ViewSonic is sinds 1987 een toonaangevende leverancier van visuele oplossingen met vestigingen in meer dan 100 landen. Het bedrijf maakt gebruik van meer dan 35 jaar expertise in visuele technologie om een uitgebreid portfolio van hardware, software, content en diensten te leveren.

Viewsonic displays biedt een breed scala aan producten, met schermformaten van 5 inch tot wel 105 inch. Dit omvat o.a. interactieve schermen, grootformaat displays, LED-schermen en monitoren.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Viewsonic display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Beelddiagonaal
Kijkafstand
Resolutie
Garantie
Merken
Prijs

Informatie over Viewsonic

Viewsonic displays richt zich op het ontwerpen van producten die optimale prestaties en klanttevredenheid leveren, terwijl duurzame productiepraktijken worden geïntegreerd en uitgebreide milieu-, sociale en bestuursnormen worden nageleefd.

De CDE30 serie van Viewsonic, met zijn aansluitmogelijkheid voor USB-C, is ontworpen om bedieningsgemak en verbeterde efficiëntie mogelijk te maken. Deze All-In-One oplossing combineert snelle gegevensoverdracht en multimedia uitzendingen met één kabel. Tegelijkertijd voorziet het je aangesloten apparaat van stroom en snelle internettoegang.

Viewsonic display

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Viewsonic displays zijn speciaal ontworpen voor het gebruiksgemak

Met een 4K Ultra HD resolutie, hoge helderheid en zowel liggende als staande weergave, biedt de CDE30 serie een duurzame 24/7 weergave voor zowel bedrijfs- als campuscommunicatie. Het scherm is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en is uitgerust met een Quad Core SoC om meerdere bewerkingen soepel uit te voeren. De USB-C oplossing met één kabel zorgt voor een eenvoudige verbinding met externe apparaten.

Ontworpen voor eenvoudig te bedienen constante multimediaweergave, biedt de CDE30 serie kabelvrije screen casting en schermdeling via myViewBoard Display en ViewBoard Cast, dat ook Airplay en Chromecast ondersteunt. Het beheer op afstand via de intuïtieve myViewBoard Manager maakt het wijzigen van content, uitzendingen en software-updates een fluitje van een cent.

De CDE30 serie is verkrijgbaar in 6 formaten, variërend van 43″ tot 98″, compleet met daisy-chain compatibiliteit, en voldoet aan en overtreft de communicatiebehoeften van elke campus of bedrijfsruimte.

2. Gekenmerkt door een slank ontwerp met veelzijdige verbindingsmogelijkheden

De CDE30 serie wordt geleverd met kabelvrije oplossingen voor het delen van inhoud. myViewBoard Display levert browser-gebaseerde castings voor schermspiegelen zonder kabel of download, waardoor het perfect is voor snelle presentaties en gastgebruikers. Voor meer geavanceerde functies biedt ViewBoard Cast gesplitste, uitgebreide en gegroepeerde schermmogelijkheden vanaf elk apparaat. Bovendien ondersteunt het AirPlay en Chromecast zodat gebruikers moeiteloos hun schermen kunnen delen.

De CDE30 serie heeft in de VS de EPEAT-certificering gekregen. Dit is momenteel de hoogste milieuclassificatie die groot formaat beeldschermen krijgen. Deze certificering is toegekend voor het voldoen aan de vereiste criteria op het gebied van energieverbruik, koolstofuitstoot in de distributieketen en beheer aan het einde van de levensduur. ViewSonic zet zich in voor duurzaamheid en implementeert actief geavanceerde energie-efficiënte en milieuvriendelijke praktijken in alle productlijnen.

3. Ga all-in met de OPS PC en draai jouw scherm tot je een ons weegt!

De 65, 75, 86, en 98 inch modellen van de CDE30 serie zijn uitgerust met een OPS-Slot ten behoeve van een ingebouwde Windows PC (OPS PC), die jouw productiviteit nog meer zal verhogen. Combineer jouw Viewsonic display met de krachtige ULTRA OPS PC, verkrijgbaar in de 12e generatie met 250 GB opslag en 16 GB werkgeheugen. De OPS PC’s van ULTRA zijn beschikbaar in een i5 en zelf i7 processor.

Naast de mogelijkheid om 24/7 te werken voor een ononderbroken levering van berichten, werkt de CDE30 serie soepel in zowel landscape als portrait weergave om het meest efficiënte communicatieformaat te leveren. Bovendien zorgt de helderheid van 500 nits voor een hoge visuele kwaliteit.

4. Waarom een Viewsonic display kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met presentatieoplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Viewsonic display dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare Viewsonic displays zijn erg in trek omdat het presentatiescherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Viewsonic display kopen? Een divers assortiment aan displays vind je in het displays assortiment.