Help mij kiezen
Overige

CTOUCH 2Share 75 inch

CTOUCH Leddura 2SHARE Essentials 75 inch
2.845,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Loop de vergaderruimte binnen met uw collega’s en klanten. Direct ervaart u de sensatie van een vergadering met de CTOUCH 2Share Essentials 75 inch. Binnen enkele seconden deelt u de content van een tablet, telefoon of laptop; draadloos en veilig! Haal het maximale uit presentaties met de oneindige whiteboard functie. Loop naar het scherm en laat de ideeën de vrije loop; de CTOUCH 2Share Essentials 75 inch laat jullie slimmer samenwerken.

Delen met Voila!? Makkelijk gezegd én gedaan!

Voila is er in een App of web-based; content delen is ontzettend eenvoudig met Voila. Deel het scherm van ieder device op het grote presentatiescherm; mogelijk op iedere Windows, Mac, smartphone of tablet. Uw presentatie draait binnen enkele seconden, zonder het installeren van software. Hoe het zit met de beveiliging? U hoeft alleen een acht-cijferige code in te voeren en Voila! U bent verbonden!

JBL Live Stage geluid & Automatische schakel

De geïntegreerde JBL-luidsprekers van 80 watt leveren Live-stage (virtueel) surround geluid. Geluid uit een touchscreen zoals u het nog nooit heeft gehoord! De geïntegreerde microfoons zijn uitgerust met geavanceerde geluidsreductie en echo-onderdrukkingstechnologie. Dit zorgt voor een heldere spraakweergave en verwijdert ongewenste geluiden uit het microfoonsignaal.

De CTOUCH 2Share Essentials gaat nog een stap verder met interactieve meetings. Met Human Presence Detection kan niemand zich nog verstoppen. De geïntegreerde microfoon hoort iemand letterlijk binnenkomen. Het scherm gaat automatisch aan en het team kan direct beginnen. Zijn jullie klaar met vergaderen? Na een korte tijd schakelt het touchscreen automatisch uit. Je bespaart tot wel 80% energie; ontzettend duurzaam dus!

Geïnteresseerd in de CTOUCH 2Share Essentials 75 inch?

Bent u enthousiast? Boek dan een gesprek in met onze specialisten! Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • Draadloos content delen vanaf elk apparaat; met behoud van touch
  • Oneindig whiteboard; snel delen naar collega’s of klanten
  • BRIX modulair platform
  • JBL Live Stage (Virtueel) Surround Sound
  • Human Presence Detection

Voor de bevestiging van de CTOUCH Leddura 2Share Essentials heeft u de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u ook kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH.

Heeft u vragen over de CTOUCH 2Share Essentials 75 inch? Neem gerust contact met ons op!


Specificaties CTOUCH 2Share 75 inch

Schermdiagonaal 75 inch | 1893 mm
Maximale kijkafstand: 7 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 70
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 80 Watt JBL
De kenmerken in het kort
Schermdiagonaal 75 inch | 1893 mm
Maximale kijkafstand: 7 tot 8 meter
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
2.845,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk