help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Touchscreens

Clevertouch Impact 75 inch

Clevertouch Impact

De perfecte totaaloplossing voor in de klas; de Clevertouch Impact 75 inch. Met precisietechnologie, Whiteboard-app, Cleverstore, Lynx en Snowflake. De Clevertouch Impact 75 inch is ideaal voor het moderne klaslokaal. Het scherm helpt je tijd te besparen bij het plannen van lessen met veel hulpmiddelen en leeractiviteiten.

Naarmate de wens naar samenwerkende leerruimtes groeit, neemt ook de behoefte aan nieuwe technologie in de klas toe. Clevertouch vertrouwt op meeslepend leren in intelligente digitale klaslokalen. De interactieve displays van Clevertouch zitten vol met gratis apps en software die voldoen aan de curriculumvereisten, zodat je boeiende lessen kunt aanbieden. De Clevertouch Impact 75 inch is eenvoudig in gebruik, eenvoudig te installeren en ontworpen voor meer dan 50.000 gebruikersuren. Met weinig onderhoud en geen lopende abonnementskosten bieden zij dus een perfecte alles-in-één oplossing.

Clevertouch Impact 75 inch | Clevertouch store

De Cleverstore is de eerste in zijn soort. Een kosteloze app store waarin talloze leer-apps zijn vrijgemaakt van advertenties, inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen. Op deze manier kunnen de apps veilig gebruikt worden in de klas.

De meermaals bekroonde Clevertouch-touchscreens voor klaslokalen zijn ontwikkeld om docenten en studenten te inspireren en te verrassen. Met de ontwikkeling van het digitale klaslokaal worden samenwerking en interactiviteit daarom een alledaags kenmerk. Clevertouch wil je de vrijheid geven om elk apparaat aan te sluiten op je Clevertouch-scherm. Zo kan iedere leraar met behulp van slimme, gepersonaliseerde accountprofielen bij ieder Clevertouch scherm zijn instellingen oproepen.

Communiceer en verzend daarnaast instant berichten met CleverMessage vanaf een centrale locatie naar ieder Clevertouch-scherm. Verzend bovendien aangepaste berichten naar geselecteerde of alle schermen. Maak bovendien volledig aanpasbare splash-schermen en gebruik jouw Clevertouch als een 24/7 digital signage kiosk wanneer deze niet in gebruik is.

Onbeperkt Whiteboarden

Altijd voldoende ruimte met het oneindige canvas. Met rekenhulp middelen, handschrift-naar-tekstherkenning en de mogelijkheid om afbeeldingen en vormen in te voegen. Maak notities, diagrammen of afbeeldingen, voeg afbeeldingen toe of wijzig de achtergrondkleur. Bovendien beschikt de software nu ook over handschrift- en formuleherkenning. Daarnaast biedt de Super glide touch-technologie  de meest vloeiende schrijfervaring op het touchscreen. Ook maakt de software onderscheidt tussen palm-wissen, vinger aanraking en schrijven met stylus.

Audio, Cleverstore & garantievoorwaarden

De Clevertouch Impact beschikt over 2 x 15 watt speakers voor kristalheldere geluidskwaliteit overal in de ruimte. Ook beschikt het scherm over een enkele kabelverbinding voor audio, video en touch. De Cleverstore bevat honderden apps in verschillende talen voor alle onderwerpen – inclusief lees- en schrijf-apps, STEAM en taal-apps. Alle apps zijn bovendien door ons team getest om ervoor te zorgen dat ze geen advertenties, in-app aankopen of ongepaste inhoud bevatten. Verken dus het internet zonder een computer, met behulp van de Impact, Chrome en Chromium-browser. Met een garantie van vijf jaar en fantastische ondersteuning zit je goed bij Newcandle.

De Clevertouch Impact die past bij jouw wensen

Welke Impact is voor jou? Verschillende scholen hebben verschillende eisen. Kies welke functies voor jou belangrijk zijn om erachter te komen welk assortiment Clevertouch het beste bij je past. Als je het niet zeker weet, neem dan contact met ons op en wij leggen de voordelen van de verschillende series uit.


Specificaties Clevertouch Impact 75 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 75 inch | 178 cm
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 52
Garantie 5 jaar on-site
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 15 watt speakers
Prijzen Educatieve prijzen
2.600,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 5 tot 8 meter
Beelddiagonaal 75 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 5 jaar
Optimale kijkafstand 5 tot 8 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk