help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Overige

Biamp plafond microfoon I

Biamp plafond microfoon

Ben je op zoek naar microfoons t.b.v. jouw videoconferences in kleine vergaderruimtes? De Biamp plafondmicrofoon is dan uitermate geschikt. De Biamp plafond microfoon is een niet opvallende plafond microfoon, die door de Beamtracking technology 360 graden om de microfoon heen kan versterken.

Doordat deze techniek actief werkt, worden gesprekken om de tafel heen actief versterkt. Deze techniek zorgt er dus voor dat iemand die dichtbij de microfoon zit, net zo goed wordt versterkt als iemand verder van de microfoon. De Biamp plafond microfoon wordt gekenmerkt door:

Wordt de opstelling in jouw vergaderruimte regelmatig veranderd? Door het gebruik van een Biamp plafond microfoons hoeft er dan niets te veranderen in jouw videoconference oplossing. De Biamp plafond microfoons worden geïnstalleerd in het plafond en zijn bovendien verkrijgbaar in zwart en wit. De microfoons zijn daarnaast klein van formaat, waardoor deze zeer onopvallend geïnstalleerd kunnen worden. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden per ruimte weergegeven:

  • Kleine conference ruimte: 5 meter x 5 meter – Tot 6 personen
  • Middelgrote conference ruimte: 10 meter x 5 meter – Tot 14 personen
  • Grote conference ruimte: 10 meter x 10 meter – Tot 30 personen

Biamp plafond microfoon ruimtes

Bij Beamtracking worden microfoons automatisch gericht op degene die spreekt. Hierdoor ervaar je een hele directe audioweergave en is er sprake van een optimale spraakverstaanbaarheid. Eventuele andere geluiden in de ruimte worden bovendien niet opgepakt door de microfoon. De spreker kan daarnaast tot maximaal 5 meter weglopen van de microfoon zonder audiokwaliteit te verliezen. Hierdoor is er maximale bewegingsvrijheid en is het mogelijk om op gepaste afstand toch in één ruimte met 1 microfoon online te vergaderen.


Specificaties Biamp plafond microfoon I

Download brochure
Draadloze microfoon: Nee
Aantal gebruikers: Tot 6 personen
Maximum grootte 5 meter x 5 meter
Merk Biamp
Kleur Wit, zwart
Aantal microfoons 1
Diameter 15 cm
4.495,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Draadloze microfoon: Nee
Aantal gebruikers: Tot 6 personen
Maximum grootte 5 meter x 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk