Help mij kiezen
Overige

Barco Clickshare CSC-1

2.950,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Met de Barco Clickshare conference set (BARCO CSC-1) beschikt u over een totaal systeem voor het streamen van content naar het grote scherm. De USB aansluiting van de Barco Clickshare doet u in uw PC of laptop, zodat u draadloos uw content kunt streamen. Hierna kan er maximaal 2 gebruiker tegelijkertijd op het scherm.

Met de BARCO CSC-1 is het ook mogelijk om de content van uw tablet of smartphone draadloos te streamen. Dit doet u door de Barco Clickshare app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

BARCO CSC-1 | Draadloos Full HD content streamen

De Barco Clickshare is perfect voor de grote vergaderruimtes. Met de Barco CSC-1 kunnen maximaal 4 actieve gebruikers verbinding maken. Dit kan worden gedaan met behulp van de bijgeleverde ClickShare knop, of via de ClickShare App of Apple Airplay. Met de ClickShare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets.

De Barco CSC-1 sluit u aan op uw monitor, touchscreen of projector door middel van een HDMI kabel. In onderstaande afbeelding ziet u de verschillen tussen de Barco systemen:

Indien u meerdere buttons wilt, is het mogelijk om deze aan uw bestelling toe te voegen. Heeft u vragen over de Barco systemen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op: 010 800 9885.


Specificaties Barco Clickshare CSC-1

Download brochure
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 1
De kenmerken in het kort
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 1
2.950,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk