help mij kiezen
Overige

Barco Clickshare CSE-200

Barco Clickshare

Met de Barco Clickshare CSE-200 streamt u op zeer eenvoudige wijze uw content naar het grote scherm. De USB aansluiting van de Barco Clickshare doet u in uw PC of laptop, zodat u draadloos uw content kunt streamen. Hierna kan er maximaal 2 gebruiker tegelijkertijd op het scherm.

Met de  CSE-200 is het ook mogelijk om de content van uw tablet of smartphone draadloos te streamen. Dit doet u door de Barco Clickshare app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Barco Clickshare CSE-200 | Draadloos Full HD content

De Barco Clickshare is perfect voor de kleine en middel grote vergaderruimtes. Met de  CSE-200 kunnen maximaal zestien gebruikers verbinding maken en kunnen twee gebruikers tegelijk presenteren. Dit kan worden gedaan met behulp van de bijgeleverde ClickShare knop, of via de ClickShare App of Apple Airplay.

Met de ClickShare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets. De  CSE-200 sluit u aan op uw monitor, touchscreen of projector door middel van een HDMI kabel. In onderstaande afbeelding ziet u de verschillen tussen de Barco systemen:

Indien u meerdere buttons wilt, is het mogelijk om deze aan uw bestelling toe te voegen. Heeft u vragen over de Barco systemen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op: 010 800 9885.


Specificaties Barco Clickshare CSE-200

Download brochure
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 2
1.525,-

exclusief btw - Nooit meer leverbaar

In het kort
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Nee
Clickshare Buttons: 2

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk