Help mij kiezen
Overige

Barco Clickshare CSE-800

Barco Clickshare CSE-800
3.995,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaar

Met de Barco Clickshare CSE-800 beschikt u over het beste en meest complete systeem voor het streamen van content naar het grote scherm. De USB aansluiting van de Barco Clickshare doet u in uw PC of laptop, zodat u draadloos uw content kunt streamen. Hierna kan er maximaal 2 gebruiker tegelijkertijd op het scherm.

Met de Barco Clickshare CSE-800 is het ook mogelijk om de content van uw tablet of smartphone draadloos te streamen. Dit doet u door de Barco Clickshare app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Barco Clickshare CSE-800 | Draadloos Full HD content streamen

De Barco Clickshare is perfect voor de grote vergaderruimtes. Met de Barco Clickshare CSE-800 kunnen tot 8 gebruikers op 2 schermen. Dit kan worden gedaan met behulp van de bijgeleverde ClickShare knop, of via de ClickShare App of Apple Airplay. Met de ClickShare App of via Airplay kunnen gebruikers ook content delen vanaf hun mobiele telefoon of tablets.

Met de Barco CSE-800 streamt u tot 4K (Ultra HD) resolutie. Ook worden er 4 USB buttons meegeleverd. Bovendien zit er bij deze totaaloplossing een ingebouwde whiteboard en annotatie functie. Tot slot is het ook mogelijk om dit systeem in het netwerk te hangten. In onderstaande afbeelding ziet u de verschillen tussen de Barco systemen:

Indien u meerdere buttons wilt, is het mogelijk om deze aan uw bestelling toe te voegen. Heeft u vragen over de Barco systemen? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op via de mail of bel ons op: 010 800 9885.


Specificaties Barco Clickshare CSE-800

Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Touch back support: Ja
Voeding Standaard 110/220 V AC-stekker
Besturingssysteem Windows, MacOS, Android en iOS
Clickshare Buttons: 4
ClickShare App Desktop & Mobile
Garantie 1 jaar standaard - 5 jaar dekking via SmartCare
Resolutie: 4K Ultra HD
De kenmerken in het kort
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
ClickShare App Desktop & Mobile
Resolutie: 4K Ultra HD
3.995,-

exclusief btw

Nooit meer leverbaarVrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Gerelateerde producten

Misschien ook leuk