help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Overige

WePresent 1600

De WePresent 1600 verbindt snel en eenvoudig iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon met uw touchscreen. Daarnaast behoudt u de interactieve functies van uw touchscreen, door de support van touch technologieën.

WePresent is dus ideaal voor uw vergaderruimte. Uw klanten, partners en collega’s kunnen bij vergaderingen de USB dongle aansluiten aan hun tablet, laptop of mobiele telefoon. Op die manier kunnen zij direct draadloos aan de slag met hun presentatie.

WePresent 1600 | Beeld + Interactie in Full HD

De WePresent wordt standaard geleverd inclusief Airpad. De Airpad is een draadloze schrijf tablet, waarmee u uw touchscreen kunt bedienen. Hierdoor kunt u de hele ruimte doorlopen en toch het scherm bedienen. Door de snelle processor is de beeldkwaliteit van uw gestreamde beeld optimaal. Bovendien kunt u het startscherm naar eigen invulling personaliseren.

De WePresent 1600 lijkt met haar specificaties veel op de WePresent 2000S. WePresent 1600 beschikt niet over een interactieve whiteboardfunctie. Ook beschikt de 1600 variant van WePresent niet over de onscreen annotatie met de ingebouwde annotatie overlay.

De applicaties voor de WePresent zijn er voor Android en Apple en zijn gratis te downloaden. Hierdoor is het mogelijk om vanaf iedere telefoon of tablet te presenteren.


Specificaties WePresent 1600

Download brochure
725,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk