help mij kiezen
Overige

Vloerlift XL + whiteboards

Vloerlift XL + whiteboards

U kunt uw digiborden en touchscreens op verschillende manieren bevestigen, zoals met een vaste wall mount, een mobiele opstelling en vloerlift XL + whiteboards.

Vloerlift XL + whiteboards | Alles in één oplossing

Bij de vloerlift + whiteboards van Smart Metals zitten de whiteboards vast aan de vloerlift. De whiteboards gaan dus mee met de vloerlift. De vloerlift XL + whiteboards is er voor touchscreens tot 75 inch, met een maximaal gewicht van 120 kg. Tegen een meerprijs is deze opstelling ook realiseerbaar voor grotere schermen. U kunt op de whiteboards uw aantekeningen maken. De whiteboards worden bevestigd aan de vloerlift en bewegen dus mee met het scherm.

Deze mobiele vloeroplossingen met elektrische hoogteverstelling hebben traploze en een geluidsarme verstelling geïntegreerd. Daarnaast heeft SmartMetals een bracket geïntegreerd met de meeste VESA patronen daarin verwerkt, wat ervoor zorgt dat de meeste schermen op dit statief gemonteerd kunnen worden.

De vloerlift XL + whiteboards is beschikbaar in zilvergrijs en zwart. In de vloerplaat is een kabelgat verwerkt om de kabels netjes door te voeren naar de vloer. Neem contact op voor meer informatie.


Specificaties Vloerlift XL + whiteboards

Download brochure
Type: Vloerlift + whiteboards
Kantelbaar: Nee
Minimale lengte 1030 mm
Maximale lengte 1530 mm (hart van het scherm)
Gewicht 50 kg
Maximale belasting: 120 kg
Inch bereik max. 75 inch
Kantelfunctie 90°
Bereik bracket/interface VESA 600-400
1.450,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Type: Vloerlift + whiteboards
Kantelbaar: Nee
Maximale belasting: 120 kg

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk