Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Touchscreen advies

Beamers & Touchscreens.nl biedt touchscreens aan van A-merken als CTOUCH, i3 TOUCH, Samsung en Sharp. Voor touchscreen advies adviseren wij u graag bij uw keuze. Denk aan het formaat, de resolutie en het geluid. Bekijk de pagina voor meer informatie.

EEN GREEP UIT HET TOUCHSCREEN ASSORTIMENT:

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Formaat van het touchscreen

Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 meter tot 2,18 meter diagonaal. Het ideale formaat voor u is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik van het touchscreen. Om een inschatting te maken van het juiste formaat, kunt u uitgaan van het onderstaande.

  • 55 inch – 65 inch: Kleuterlokaal, vergaderruimtes tot 5 meter.
  • 70 inch – 75 inch: Klaslokaal, vergaderruimtes tot 7 meter
  • 80+ inch: Grote klaslokalen/praktijklokalen, vergaderruimtes vanaf 7 meter.

Resolutie

De resolutie van een touchscreen bepaald hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle touchscreens op Beamers & Touchscreens.nl hebben minimaal een Full HD resolutie. Naast de Full HD schermen zijn er ook Ultra HD schermen, ookwel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan de Full HD schermen, en worden ingezet wanneer er extra detail is vereist.

Aantal touchpunten

Het aantal touchpunten op het scherm zijn het aantal punten die tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze touchscreens werken met minimaal 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

Geluid

Net als in een televisie zitten er in elk touchscreen ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaan 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard klaslokaal of vergaderruimte. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers aan een scherm worden bevestigd.

In tegenstelling tot de meeste touchscreens, heeft de Laser SKY lijn van CTOUCH 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers nodig zijn.

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden van touchscreens zijn doorgaans een stuk beter dan van projectoren en digiborden. De garantievoorwaarden (en met name de garantietermijn) verschillen echter wel per merk. Wanneer u het aanbod touchscreens bekijkt kunt bij elk scherm de garantie bekijken. De touchscreens van CTOUCH hebben momenteel de langst garantietermijn, namelijk 7 jaar! Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.